برای کنکور اردیبهشت همه مطالبو تموم میکنین؟ اگ ...
-
@maiikhanoomi
هدفت برات بارزشه، و معلومه چقدر دوستش داری ،که حاضری انقدر براش وقت بزاری ، و این خیلی خوبه
ولی راه درستش این نیست بنظرم، شما نباید تا یکی دو ماهو ببینی ، تا شیش ماه کار داری با کتابا و درسات
جسمت توان اینو داره؟
مغزت توان این سختی رو داره تا ۶ ماه تو کما باشه؟!عزیزم… کمالگرا نباش
بشین یه آچار بگیر و توش بنویس، چرا پشت موندی این دوستل به هدفت نرسیدی
همه و همه رو بنویس و هر روز ببین ، که چه ایرادی تو کارت بود.
بنظرم خیلییییی کمالگرایی@kosar-ab در برای کنکور اردیبهشت همه مطالبو تموم میکنین؟ اگ ... گفته است:
@maiikhanoomi
هدفت برات بارزشه، و معلومه چقدر دوستش داری ،که حاضری انقدر براش وقت بزاری ، و این خیلی خوبه
ولی راه درستش این نیست بنظرم، شما نباید تا یکی دو ماهو ببینی ، تا شیش ماه کار داری با کتابا و درسات
جسمت توان اینو داره؟
بنظرم خیلییییی کمالگراییخوشبختانه همه اشکالامو پیدا کردم و نسب ب قبل پیشرفت داشتم ولی مشکلم اینه ک فک میکنم اصن نمیرسم اگ تایمم کم باشه چون کند خوانم هستم برا همین تایمم اینجوریه کمالگرام یکم هستم قبول دارم
-
مآهور تست میانگین بگم 90 تا 100 خیلی روزام کمتر و وقتایم هس میرم بالای 150 تحیلیل ازمونم میکنم ولی دوتای اخریو نکردم
-
@kosar-ab در برای کنکور اردیبهشت همه مطالبو تموم میکنین؟ اگ ... گفته است:
@maiikhanoomi
جسمت توان اینو داره؟
بنظرم خیلییییی کمالگراییخوشبختانه همه اشکالامو پیدا کردم و نسب ب قبل پیشرفت داشتم ولی مشکلم اینه ک فک میکنم اصن نمیرسم اگ تایمم کم باشه چون کند خوانم هستم برا همین تایمم اینجوریه کمالگرام یکم هستم قبول دارم
-
@maiikhanoomi
شما میگی ۱۰۰ تا تست میزنی با این تااایم بالا
این یعنی کاملا مشخصه از ۱۵ ساعتی که میخونی ۴ نهایتا۵ ساعتش مفیده
۱۵ ساعت بخوای درس بخونی حداقل میتونی ۶۰۰ تا تست بزنی@kosar-ab در برای کنکور اردیبهشت همه مطالبو تموم میکنین؟ اگ ... گفته است:
@maiikhanoomi
شما میگی ۱۰۰ تا تست میزنی با این تااایم بالا
این یعنی کاملا مشخصه از ۱۵ ساعتی که میخونی ۴ نهایتا۵ ساعتش مفیده
۱۵ ساعت بخوای درس بخونی حداقل میتونی ۶۰۰ تا تست بزنی600؟؟؟؟؟؟ یا خدا
تاالان ک 15 نخوندمممم 11 بوده اون 100 تا تست با تایم 11 بوده -
کوثر عزیزم ممنونم ک میخای کمکم کنی ب حرفت گوش میدم تایمو میارم پایین ی ماه اخر فشارو میبرم بالا مرسی عزیزم
-
کوثر عزیزم ممنونم ک میخای کمکم کنی ب حرفت گوش میدم تایمو میارم پایین ی ماه اخر فشارو میبرم بالا مرسی عزیزم
-
-
@maiikhanoomi
درکل شاید واقعا آدم نابغه ای باشی
و با ۱۵ /۱۶ ساعت خوندن خسته نشی
پیشنهاد میکنم به برنامه پایبند باش و اگه تونستی پیوستگیتو حفظ کنی و بخونی، عالیه
موفق باشی️
-
@maiikhanoomi
پیشنهاد میکنم به برنامه پایبند باش و اگه تونستی پیوستگیتو حفظ کنی و بخونی، عالیه
موفق باشی️
@maiikhanoomi
موفق باشی️
میبوسمت گلم مرسی ب امید خبر موفقیتت
-
@maiikhanoomi
موفق باشی️
میبوسمت گلم مرسی ب امید خبر موفقیتت