برای کنکور اردیبهشت همه مطالبو تموم میکنین؟ اگ ...
-
اگ اره چجوری میرسین ساعت مطالعه تون چقده و اینکه 3 منبع اختصاصی فرهنگیانم کار میکنین اگ هدف اصلیتون فرهنگیان نیس و صرفا شانسی ثبت نام کرده باشین؟
@maiikhanoomi
یه چیزیو خیلی رک بهت بگم
الان نزدیک دیِ، تایمیه که همه کنکور ثبت نام کردن و به نوعی جمع بندی دهم و دوازدهمه، ماهِ ناامیدیه این ماه های
آذر و دی برای بچه های کنکوری خیلی پر تنشه…
و خیلی راحت و دور از حاشیه بخوای بخونی آره میشه….
به تراز
درصد
نخونده هات
و سوالایی که تو ذهنته نباید فکر کنی…. -
@maiikhanoomi
یه چیزیو خیلی رک بهت بگم
الان نزدیک دیِ، تایمیه که همه کنکور ثبت نام کردن و به نوعی جمع بندی دهم و دوازدهمه، ماهِ ناامیدیه این ماه های
آذر و دی برای بچه های کنکوری خیلی پر تنشه…
و خیلی راحت و دور از حاشیه بخوای بخونی آره میشه….
به تراز
درصد
نخونده هات
و سوالایی که تو ذهنته نباید فکر کنی….@kosar-ab میدونم میشه برا همین نوشتم
ممنونم نفسم خیلی بهم امید دادی -
@kosar-ab امروزو نپرس خواهش خرابش کردم ولی در کل میانگینم 11 هس برنامم 13 بود قبلن ولی توی 11 قفل میشدم برای رسیدن ب اردیبهشت مجبورم ب 15 برسم چون بعدش درگیر نهاییم
-
@maiikhanoomi بخدا اگه روزی نه الی ده ساعت مفیددد بخونی به کنکورت اردیبهشتت میرسی و نهایی هم همینطور.. داری میگی رو ۱۱ گیر کردم، بخوای۱۱:۳۰ ساعت هم بخونی مطمئنا ۴۵ الی یک ساعتش کیفیت نداره
۱۱ رو برسون ۱۲ یا ۱۱:۳۰
آخه یهو ۱۵؟@kosar-ab نمیدونی من دلم پاک نمیشه یجوریم استرسیو وسواس مطالعاتی دارم باید تایمم بالا بشه تا بتونم برسونم یهوی نیس من ی مدتی تایم 17 داشتم ولی گذاشتم کنار سال اولم اینجوری بود ولی چون راهم و کلن همه مسیرم اشتبا بود ب چیزی نرسیدم الان مسیرم درسته میخام اون تلاس سال اولومو بذارم ب هدفم برسم چون نهاییم اضافه شده باید اونم بخونیم برا همین تایم بالا گذاشتم
-
@maiikhanoomi یه موضع دیگه
شما پشت کنکوری
سه ساله تو این مسیری
از تجربه هاا استفاده کن
چه اشتباهی رو هرسال تکرار میکنی…
و چیزی که میخوام بگم اینه تو این سه سال حداقل یکبااار به کتاب ها نگاه ک انداختی، میدونی میخواد راجب چی حرف بزنه و…
پس استرس نرسیدن رو اصلا نداشته باش بی خاشیه برو جلواینم بگم
مشاورم قبولی سال اول بود از ۱۴ آبان شروع کرد( دقت کن مدرسه میرفت) با این تایم محدودش تونست سه رقمی بیاره
و عین خیالش نبود و امید زیاااد داشت، جوری که قلب رو یک هفته مونده بود به کنکورش خوند و تست زد… و تو کنکورس بخش قلب همه ی تستارو زد
خواست شد
منطقی بخواه میشه -
@maiikhanoomi یه موضع دیگه
شما پشت کنکوری
سه ساله تو این مسیری
از تجربه هاا استفاده کن
چه اشتباهی رو هرسال تکرار میکنی…
و چیزی که میخوام بگم اینه تو این سه سال حداقل یکبااار به کتاب ها نگاه ک انداختی، میدونی میخواد راجب چی حرف بزنه و…
پس استرس نرسیدن رو اصلا نداشته باش بی خاشیه برو جلواینم بگم
مشاورم قبولی سال اول بود از ۱۴ آبان شروع کرد( دقت کن مدرسه میرفت) با این تایم محدودش تونست سه رقمی بیاره
و عین خیالش نبود و امید زیاااد داشت، جوری که قلب رو یک هفته مونده بود به کنکورش خوند و تست زد… و تو کنکورس بخش قلب همه ی تستارو زد
خواست شد
منطقی بخواه میشه@kosar-ab عزیزم مطمئنم اون نخبه بوده من خودمو میشناسم تایمم کم باشه اصن دستوپامو یجوری گم میکنم اسم خودمم یادم نمیاد
-
@kosar-ab نمیدونی من دلم پاک نمیشه یجوریم استرسیو وسواس مطالعاتی دارم باید تایمم بالا بشه تا بتونم برسونم یهوی نیس من ی مدتی تایم 17 داشتم ولی گذاشتم کنار سال اولم اینجوری بود ولی چون راهم و کلن همه مسیرم اشتبا بود ب چیزی نرسیدم الان مسیرم درسته میخام اون تلاس سال اولومو بذارم ب هدفم برسم چون نهاییم اضافه شده باید اونم بخونیم برا همین تایم بالا گذاشتم
-
@kosar-ab عزیزم مطمئنم اون نخبه بوده من خودمو میشناسم تایمم کم باشه اصن دستوپامو یجوری گم میکنم اسم خودمم یادم نمیاد
-
@maiikhanoomi خودت از ماهور پرسیدی چرا با تایم کم ترازت اینقدر خفنه؟!
اونم پشت کنکوریه
ولی چرا ترازش بالاست؟
چون اصولی پیش میره
کم کم تایم مطالعشو بالا میبره…
کیفیت براش مهمتره…
واقع بین باش
همه ی اینا فاکتور مهم موفقیتن@kosar-ab ب خدا قسم من اون تایم ماهورو داشتم تراز 4000م نمیاوردم این همه میخونم وضعم اینه اندازه اون بخونم ک قلمچی اصن ادم حسابم نمیکنه
-
@maiikhanoomi اینکه بتونی تایم بالا بخونی عالیه
️ولی حتما تلاش کن این تایم بالارو نگه داری
و در هفته یکم تایم استراحت برای خودت در نظر بگیر که زده نشی@kosar-ab حتمن عزیزم تایم سفید حتمن میذارم میبوسمت مهربون
-
@kosar-ab ب خدا قسم من اون تایم ماهورو داشتم تراز 4000م نمیاوردم این همه میخونم وضعم اینه اندازه اون بخونم ک قلمچی اصن ادم حسابم نمیکنه
-
-
این الان برنامه فردامه
-
@maiikhanoomi حق با شماست، چون آدما باهم فرق دارن
ماهور رتبه پارسالش خیلی خوب شد، و بیس و بستر قوی ای داره
درکل خواستم بگم کیفیت برات اولویت داشته باشه تا کمیت@kosar-ab 11 هزار شده بود؟
-
-
@mr-vinyzo ن بابا حالا ماهورم خیلی عزیزه واسم ی دوست دیگم اینجا نیس منظورم اونه ولی مثه اینکه آن نمیشه منم برم لالا خاک اخه سال کنکور راهبه میبنن بشین بعد این کویز لعنتی ببین صدبار الان نبین
شبتم نایس