بافت پوششی واسه همشون؟
-
سلام وقت بخیر
یه سوال عجیب یا شایدم عجیب نیست نمیدونم
غده ی درون ریزی از جنس نورون داریم؟
میخوام ببینم این که بگیم
همه ی غده های درون ریز از بافت پوششی تشکیل شده اند
درسته یا نه؟
و به نظرتون اگه گزاره ای بخواد باشه که نورونارم باید توش در نظر بگیریم چی میتونه بیاد؟
تجربیا یازدهم @ دوازدهم پرستو بابایی @f-nalist -
@M-Tina
سلام
بخش پسین غده درون ریز که وظیفه ترشح داره و خود هیپوتالاموس، برای ساخت اکسی توسین و ضد ادراری از یاخته های عصبی استفاده می کنه -
@M-Tina
سلام
بخش پسین غده درون ریز که وظیفه ترشح داره و خود هیپوتالاموس، برای ساخت اکسی توسین و ضد ادراری از یاخته های عصبی استفاده می کنه -
@M-Tina
هیپوفیز که آره. بخش پسینش هم جزو غده است. اما هیپوتالاموس رو مطمئن نیستم. کتاب میگه ساختار مغزی توی فصل 1 -
@M-Tina
هیپوفیز که آره. بخش پسینش هم جزو غده است. اما هیپوتالاموس رو مطمئن نیستم. کتاب میگه ساختار مغزی توی فصل 1 -
@M-Tina
بله. منم فکر می کنم میشه گفت. حالا بچه ها هم نظرشون رو بگن.
چون هم توی اینترنت لفظ غده رو براش استفاده کرده. هم توی تعریف غده میگه تجمع یاخته های ترشح کننده که هیپوتالاموس داره -
@M-Tina
بله. منم فکر می کنم میشه گفت. حالا بچه ها هم نظرشون رو بگن.
چون هم توی اینترنت لفظ غده رو براش استفاده کرده. هم توی تعریف غده میگه تجمع یاخته های ترشح کننده که هیپوتالاموس داره -
@M-Tina
خواهش می کنم -
سلام وقت بخیر
یه سوال عجیب یا شایدم عجیب نیست نمیدونم
غده ی درون ریزی از جنس نورون داریم؟
میخوام ببینم این که بگیم
همه ی غده های درون ریز از بافت پوششی تشکیل شده اند
درسته یا نه؟
و به نظرتون اگه گزاره ای بخواد باشه که نورونارم باید توش در نظر بگیریم چی میتونه بیاد؟
تجربیا یازدهم @ دوازدهم پرستو بابایی @f-nalist@M-Tina
سلام
علاوه بر مثالی که آقای حاتمی فرمودن می تونیم بخش مرکزی غده فوق کلیه رو هم در نظر بگیریم که ساختار عصبی داره -
@M-Tina
سلام
علاوه بر مثالی که آقای حاتمی فرمودن می تونیم بخش مرکزی غده فوق کلیه رو هم در نظر بگیریم که ساختار عصبی داره -
پرستو بابایی نسترن تو متن کتاب میگه غده ی فوق کلیه از 2 بخش قشری و مرکزیه
به نظرت هر بخش به تنهایی هم میتونه غده باشه؟
(اینجا به نظرم میتونه چون طبق تعریف کتاب تجمع سلول داریم)
اما بازم سوالمو جواب بده بی زحمت
مرسی@M-Tina
به نظر منم که مشکلی نداره چون یه بخش از غده هست پس طبیعتا میشه غده در نظرش گرفت -
@M-Tina
به نظر منم که مشکلی نداره چون یه بخش از غده هست پس طبیعتا میشه غده در نظرش گرفت -
پرستو بابایی میخوام بگم جالبه
ولی نیست
ممنون@M-Tina
غده نیست ؟! -
@M-Tina
غده نیست ؟!