7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
زیست سوال؟
-
Amin-Mehraji من کی دفاع کردم من خودم متنفرم از اینا امسالم ازموناشونو نمیرم منتهی گفتم زیاد درگیر طراحو اینا نشید
-
Amin-Mehraji اگه اینجوریه اگه کلمه به کلمه کتاب رو ندن غلطه
به نظر من دیدتون رو تغییر بدید -
@sepehr79 در زیست سوال؟ گفته است:
Amin-Mehraji اگه اینجوریه اگه کلمه به کلمه کتاب رو ندن غلطه
به نظر من دیدتون رو تغییر بدیدمن دیدم رو تغییر نمیدم چون دید طراح های کنکور هست. این همه هم نمونه آوردم براتون که دید طراح کنکور ، کلمات کتاب درسی هست
-
Amin-Mehraji این اولین کنکور نظام جدید بود شما سالای ۹۰ تا ۹۷ رو ببینی اینطوری نیست قضیه
-
Amin-Mehraji به شدت مراعات نظام جدیدیا رو کردن ولی این رویه همین امسال تغییر میکنه واسه همین میگم مراقب باشید و تست کنکورو زیاد با علم پیوند نزنید
-
Virus در زیست سوال؟ گفته است:
Amin-Mehraji این اولین کنکور نظام جدید بود شما سالای ۹۰ تا ۹۷ رو ببینی اینطوری نیست قضیه
دیگه حوصله مثال از نظام قدیم آوردن ندارم. در خانه کس است ، یک حرف بس است!
-
Amin-Mehraji قضیه حوصله نیست اگه واسه سالای قبلو دیده باشید خودتونم میدونید بعضی از سوالای کنکور هستن که عینا جمله بندیشون مثل کتاب نیست گرچه خیلی از ازمونا استاندارد ترن
-
Amin-Mehraji قضیه حوصله نیست اگه واسه سالای قبلو دیده باشید خودتونم میدونید بعضی از سوالای کنکور هستن که عینا جمله بندیشون مثل کتاب نیست گرچه خیلی از ازمونا استاندارد ترن
اینم عین جملات کتاب نظام قدیم که تو کنکور ازش استفاده شده :
اگه هنوزم روت کم نشده بگو بازم بزارم.
-
Amin-Mehraji در زیست سوال؟ گفته است:
روت کم نشده چیه؟
مگ تاپیک رو کم کنیه حاجی..؟ -
Flight در زیست سوال؟ گفته است:
Amin-Mehraji در زیست سوال؟ گفته است:
روت کم نشده چیه؟
مگ تاپیک رو کم کنیه حاجی..؟کسی که سواد چیزی رو نداره ، ادعا هم نباید داشته باشه. واسه همینه که اوضاع کشورمون به هم ریخته هست ، چون همه درباره همه چیز نظر میدن
-
Amin-Mehraji
خب کاربرگرامی..
شمااینجا سوال میزارین ک بقیه هم نظر بدن دیگ...
مگ غیرازاینه؟؟
درضمن..ایشون ازسوادزیادی هم برخوردارهستن...
خیلی بازم عذرمیخوام..
ولی خوب نیس آدم باکسی ک قصدکمک بهشو داره بااین لحجه واین طرز صحبت و برخورد کنه..
-
Amin-Mehraji من چی گفتم ؟ گفتم بعضی سوالا خب معلومه اکثرا جمله کتابو میدن
ولی شما گوشت بده کار نیس .. مشکلی نداره موقع کنکور روشن میشی امیدوارم موفق باشی.. فعلا -
سلام
گزینه 2 درست است
در مورد بقیه گزینه ها:1: مانع تولید پیام نمی شود چون تولید پیام به حس بویایی ارتباط ندارد - 3: ارتعاش مایع در حلزون گوش باعث ایجاد پیام عصبی در گیرنده شنوایی نمی شود -
بچه ها آنزیم «لیگاز» تو نظام جدید حذف شده؟
-
لیگاااااااااااااااااااااز نداشتیم به خدا
-
-
Amin-Mehraji
این متن کتاب درسی نیست
لیگاز برای نظام قدیمه -
Amin-Mehraji
بله