جهش و رنای پیک
-
سلام. این یجوری نیست؟ مگه اصلا هر جهشی حتما باید رو رنای پیک اثر کنه.. شاید ژنش برای رنای ناقل بود اصلا..

سوالشم این بود:

-
سلام. این یجوری نیست؟ مگه اصلا هر جهشی حتما باید رو رنای پیک اثر کنه.. شاید ژنش برای رنای ناقل بود اصلا..

سوالشم این بود:

مآهور
سلام ماهور جان ❤️
خب من راستش تازه شروع کردم به زدن تستای جهش پس اگه چیزی که میگم اشتباهه ببخشید 😅
ببین الان اینجا داره میگه ژن زنجیره ی بتای هموگلوبین
خب این ژن وقتی رونویسی میشه باید mRNA به وجود بیاد که بعداً بره ترجمه بشه و اونpro رو بسازه
پس اینجا فقط mRNA رو گرفته
ولی حالا اگه mRNA بالغ بشه ،اگه این تغییر توی اینترون ها رخ داده باشه روی توالی آمینو اسید بی تاثیره ،که اینجا کاری بهش نداریم
من فکر می کنم همین باشه علتش -
مآهور
سلام ماهور جان ❤️
خب من راستش تازه شروع کردم به زدن تستای جهش پس اگه چیزی که میگم اشتباهه ببخشید 😅
ببین الان اینجا داره میگه ژن زنجیره ی بتای هموگلوبین
خب این ژن وقتی رونویسی میشه باید mRNA به وجود بیاد که بعداً بره ترجمه بشه و اونpro رو بسازه
پس اینجا فقط mRNA رو گرفته
ولی حالا اگه mRNA بالغ بشه ،اگه این تغییر توی اینترون ها رخ داده باشه روی توالی آمینو اسید بی تاثیره ،که اینجا کاری بهش نداریم
من فکر می کنم همین باشه علتشپرستو بابایی اره حق با توعه این که نگفته هر ژنی.. گفته ژن زنجیره بتا. مرسی ازت :)) :blue_heart:
-
م مآهور marked this topic as a question on
-
م مآهور has marked this topic as solved on
-
پرستو بابایی اره حق با توعه این که نگفته هر ژنی.. گفته ژن زنجیره بتا. مرسی ازت :)) :blue_heart:
مآهور
خواهش می کنم 🌼✨ -

سوالشم این بود: