نوع متغیر
-
سلام. این سوالو ببینین:
تعدادی از دانش اموزان یک مدرسه، در هر روز یک ساعت در کار های فوق برنامه فعالیت دارند. نوع متغیر کدام است؟
- کمی گسسته
- کمی پیوسته
- کیفی ترتیبی
- کیفی اسمی
خب مشخصه که اون هر روز یک ساعت متغیرمون نیست و ثابته. حالا میمونه دو تا چیز. تعدادی از دانش اموزان مدرسه و کارای های فوق برنامه.. خب من فکر میکردم اون تعدادی از دانش اموزای مدرسه یه گروه مشخص و ثابتن و کارای فوق برنامشون هر روز فرق داره و متغیر محسوب کردمش و زدم گزینه 4. اما مثل اینکه جواب گزینه 1 و بر اساس تعداد دانش اموزاس.
نظر شما چیه؟بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
من اول ذهنم رفتم سمت تعداد دانش اموزان
ولی خب حق دارید واقعا بنظرم اینجا دو تا متغیر تعریف شده ولی طراح به دلخواهش اولی رو انتخاب کرده -
م مآهور marked this topic as a question on
-
م مآهور has marked this topic as solved on
-
یه تعداد دانش آموز داریم که هر روز یه ساعت دارن فعالیت میکنن
اینو میشه شمارد ؟ اعداد ریاضی میشه بهش نسبت داد ؟ نگاه کن مهم اینه قابل شمارشه و غیر قابل شمارش که نیست...
پس کمی هست ، و خورده هم نمیاره از هر دو نظر اول اینکه آدم نصفه که نمیشه هر دانش آموز هم یک ساعته اگه n تا دانش آموز باشه n ساعت هم میشه که گسسته میشه
پس کمی گسسته...
در مورد کمی بازم اضافه میکنم
اصلا نیاز نیست بهت تعداد بده ، هم ساعت قابل شمارشه و هم تعداد دانش آموز اگه n ساعت باشه n تا دانش آموز داریم و برعکس تعدادشون برابره جدا از هم نیستن دو تا متغیر جدا هم نیستن
حالا اگه بگه تعدادی دوچرخه در یک روز از آموزشگاه رد شدند چی ؟ بازم کمی چرا ؟ خب مگه نمیتونی بشماری؟ هر چیزی که قابل شمارشه کمیه
امیدوارم درست برات جا افتاده باشه
کیفی اصلا نمیشه شمارد ، اینکه مشخص نکنه چند تا دوچرخه چند تا آدم چند تا دانش آموز مگه اسیبی به ماهیت قابل شمارش یودنشون میزنه؟ اینکه تعدادشون مشخص نیست که کیفی تبدیلشون نمیکنه مهم اینه یه واحد قابل شمارش حساب میشن -
اینو میشه شمارد ؟ اعداد ریاضی میشه بهش نسبت داد ؟ نگاه کن مهم اینه قابل شمارشه و غیر قابل شمارش که نیست...
پس کمی هست ، و خورده هم نمیاره از هر دو نظر اول اینکه آدم نصفه که نمیشه هر دانش آموز هم یک ساعته اگه n تا دانش آموز باشه n ساعت هم میشه که گسسته میشه
پس کمی گسسته...
اصلا نیاز نیست بهت تعداد بده ، هم ساعت قابل شمارشه و هم تعداد دانش آموز اگه n ساعت باشه n تا دانش آموز داریم و برعکس تعدادشون برابره جدا از هم نیستن دو تا متغیر جدا هم نیستن
حالا اگه بگه تعدادی دوچرخه در یک روز از آموزشگاه رد شدند چی ؟ بازم کمی چرا ؟ خب مگه نمیتونی بشماری؟ هر چیزی که قابل شمارشه کمیه
کیفی اصلا نمیشه شمارد ، اینکه مشخص نکنه چند تا دوچرخه چند تا آدم چند تا دانش آموز مگه اسیبی به ماهیت قابل شمارش یودنشون میزنه؟ اینکه تعدادشون مشخص نیست که کیفی تبدیلشون نمیکنه مهم اینه یه واحد قابل شمارش حساب میشن -
پس کمی گسسته...
کیفی اصلا نمیشه شمارد ، اینکه مشخص نکنه چند تا دوچرخه چند تا آدم چند تا دانش آموز مگه اسیبی به ماهیت قابل شمارش یودنشون میزنه؟ اینکه تعدادشون مشخص نیست که کیفی تبدیلشون نمیکنه مهم اینه یه واحد قابل شمارش حساب میشن@mk-mahdi در نوع متغیر گفته است:
اینکه تعدادشون مشخص نیست که کیفی تبدیلشون نمیکنه مهم اینه یه واحد قابل شمارش حساب میشن
فکر کنم این نقل قول قانع کننده باشه که سوالمو درست نخوندین:
من فکر میکردم اون تعدادی از دانش اموزای مدرسه یه گروه مشخص و ثابتن و کارای فوق برنامشون هر روز فرق داره و متغیر محسوب کردمش و زدم گزینه 4. اما مثل اینکه جواب گزینه 1 و بر اساس تعداد دانش اموزاس.