شروع از الان (کلیشه ای؟)
-
سلام روز همگی بخیر
راستش خودم انقدر در مورد این تاپیک این ور اون ور سوال کردم که خسته ام شدیدا و خب این آخرین جاییه که درموردش مینویسماگه کسی خودش یا کسی که واقعا میشناسه توی این بازه تونسته یه رتبه خفن بیاره، ممنون میشم این زیر بنویسه برامون، همین...
-
خودت داری میگی کلیشه ای پس واقعن کلیشیه تو از همین الان صدتو بذار یجوری بخون برسی به ازمونای جم بندی نمیگم آسونه سخته خیلیم سخت ولی شدنیه دقت کن میگم سخته ولی (شدنی) همین رستگار رحمانی ک معرف حضور همه هست برو بخون داستانشو بغیر اون خیلیا بودن با پایه افتضاح و شروع کردن دیر تونستن بشرط گذاشتن صد خودشون همین وقتی ک گذاشتی از اینو اون پرسیدی میتونستی ی چن تا مبحث بخونی موفق باشی
-
خودت داری میگی کلیشه ای پس واقعن کلیشیه تو از همین الان صدتو بذار یجوری بخون برسی به ازمونای جم بندی نمیگم آسونه سخته خیلیم سخت ولی شدنیه دقت کن میگم سخته ولی (شدنی) همین رستگار رحمانی ک معرف حضور همه هست برو بخون داستانشو بغیر اون خیلیا بودن با پایه افتضاح و شروع کردن دیر تونستن بشرط گذاشتن صد خودشون همین وقتی ک گذاشتی از اینو اون پرسیدی میتونستی ی چن تا مبحث بخونی موفق باشی
-
@nbz-alms خواهش
-
سلام روز همگی بخیر
راستش خودم انقدر در مورد این تاپیک این ور اون ور سوال کردم که خسته ام شدیدا و خب این آخرین جاییه که درموردش مینویسماگه کسی خودش یا کسی که واقعا میشناسه توی این بازه تونسته یه رتبه خفن بیاره، ممنون میشم این زیر بنویسه برامون، همین...
@nbz-alms
سلام، میگم ولی بعید میدونم بعدش بری سراغ درس، چون عموما کسی که این سوالو میدرسه و همش میخواد ببینه کسی بوده یا نه، هدفش اونقدرا براش بنظرم مهم نیست، که اکه مهم بود یه لحظه وقت نمیزاشت برای تایپ کردن این متن که میشه یا نه، کسی بوده یا نه…
مشاورم، با وجود مدرسش ۳۰ آذر بطور جدی شروع کرد و پزشکی شیراز قبول شد، ببین طوری ناامید نشد و عقب بود از همه چی درحدی که یک هفته مونده بود به کنکور نشست قلب و خوند و تستاشو زد( توی کنکورم همه تستای این مبحثو درست زد)
ترازش ۴۰۰۰ بود، و کم کم بعد عید رسید ۵۷۰۰ و فیزیک خیلییی ضعیفی داشت درحدی که دوتا ازمون فیزیکشو کلید زد، ولی بعدش تصمیم گرفت اینکارو دیگه نکنه و خودش باشه…خرداد اون ازمونای جمع بندی ترازش رفت بالای شیش…
اخرا تایم خوابش روزی سه ساعت بود، روی پارکت خونشون میخوابید ( یه حای سرد) ، نه روی تخت، که خوابش سنگین نشه و بتونه صبح زود بیدار شه فیزیک بخونه و قوی کنه
با وجود مدرسش
میخوام بگم اره میشه، ولی خیلی سخت، باید بمیری و زنده شی…چه از الان شروع کنی چه از یک مهر، باید این سختیو بکشی…رنج بکشی گنج بدست بیاد…کلی آدمای دیگه هم میشناسم ولی طولانیه همشون…همه چی بر میگرده به خودت
-
سلام روز همگی بخیر
-
@nbz-alms
اگه بخوای هعی از اینو اون بپرسی از الان شروع کنم میشه؟
میبینی تا خود خرداد درگیر این سوالی… و اگه نخوای این سوالو از ذهنت دور بندازی
همین الان بهت میگم
نه تلاش نکن… نمیشه@kosar-ab
@kosar-ab در شروع از الان (کلیشه ای؟) گفته است:
میگم ولی بعید میدونم بعدش بری سراغ درس، چون عموما کسی که این سوالو میدرسه و همش میخواد ببینه کسی بوده یا نه، هدفش اونقدرا براش بنظرم مهم نیست، که اکه مهم بود یه لحظه وقت نمیزاشت برای تایپ کردن این متن که میشه یا نه، کسی بوده یا نه…
سلام شبت بخیر، ممنونم که وقت گذاشتی برای نوشتنش
من سومین باره که میخوام کنکور بدم، واقعیتشو بخوای سال اول حتی جرات پرسیدن همچین سوالی رو نداشتم، سال دوم چرا، کم کم پرسیدم و شدم 12 هزار منطقه.اما صبح امروز که این تاپیک رو زدم واقعا حالم بد بود که خشکم زده بود...
ولی این تاپیک میمونه، زمان میگذره، شهریور 403 یه ریپلای دیگه روی پیامت میزنمتا اون روز آرزوی بهترین اتفاقا رو برات دارم
-
@kosar-ab
میگم ولی بعید میدونم بعدش بری سراغ درس، چون عموما کسی که این سوالو میدرسه و همش میخواد ببینه کسی بوده یا نه، هدفش اونقدرا براش بنظرم مهم نیست، که اکه مهم بود یه لحظه وقت نمیزاشت برای تایپ کردن این متن که میشه یا نه، کسی بوده یا نه…
من سومین باره که میخوام کنکور بدم، واقعیتشو بخوای سال اول حتی جرات پرسیدن همچین سوالی رو نداشتم، سال دوم چرا، کم کم پرسیدم و شدم 12 هزار منطقه.اما صبح امروز که این تاپیک رو زدم واقعا حالم بد بود که خشکم زده بود...
ولی این تاپیک میمونه، زمان میگذره، شهریور 403 یه ریپلای دیگه روی پیامت میزنمتا اون روز آرزوی بهترین اتفاقا رو برات دارم
-
@kosar-ab
-
@kosar-ab عالی گفتی حتی به منِ خسته امید دادی...(-:
-
@maiikhanoomi امید توی دلت داره جوونه میزنه، پس استعدادشو داری امیدتو شکوفا کنی، دووم بیار
@nbz-alms جوونه زیاده خیلی ساله میترسم دووم نیارم یکم زیادی خسته م این روزا...
-
@nbz-alms قطعن نه