سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
سلام
-
سلام من تازه عضو شدم چرا نمیتونم کامنت بزارم میگه دسترسی کافی ندارید
-
سلام
خوش اومدید
برای صحبت کردن در قسمت های غیر درسی
حداقل باید ۳۰۰ اعتبار(رای مثبتی که بهتون میدن) داشته باشید
که این رای ها با فعالیتتون در قسمت های درسی(با سوال پرسیدن یا سوال جواب دادن) بدست میارید.
برای آشنایی بهتر با آلاخونه:
اگه با گوشی وارد شدید.
سمت راست
پایین صفحه ، رو اون سه خط که رو همه کلیک کنید. و در منویی که براتون بالا میاد قسمت راهنمای آلاخونه رو مطالعه کنید️
موفق باشید️ -
Sama_neh
آره(ولی باید قبلش رمز و نام کاربری مشخص باشه)
نه که ی وقت کلا یادت بره و نتونی دوباره وارد بشی....
اگه برای دسترسی دوربین و گالری میگی:
تو تنظیمات برنامه آلا . قسمت دسترسی ها. این اجازه ها رو بهش بده️
نه عزیز
باعث خوش حالیمه️ -
Sama_neh
خواهش میکنم
که اینطور
بهتون پیشنهاد میکنم از طریق سایت وارد بشید(حداقل تا وقتی که اپلیکیشن براتون درست بشه)
وقتی با سایت وارد شدید. رو آیکون اضافه کردن به صفحه اصلی کلیک کنید که ی میانبر براتون ایجاد بشه. که راحت تر پیداش کنید و واردش بشید(خودمم معمولا از سایت استفاده میکنم) -
ELAA در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
مآهور خیلی با شوق و ذوق درس میخونی خوشم میاد ازت رمزت چیه؟ پارسال پایه ات خوب بوده؟ خیلی هم تعداد تستات نسبت به زمانت بالاست
البته🧿🧿🧿اینطور فکر میکنی؟ نظر لطفته اخه من که خیلی کم میخونم نسبت به بقیه
حالا چیشد که اینطوری فکر میکنی؟راستش واقعا اره امسال که اولین سال پشت کنکوریه خیلی ذوق و شوق درس خوندن و تلاش کردن دارم نسبت به سال قبلم خیلی پیوسته تر درس میخونم و استمرار دارم و فکر میکنم بقول خودت "رمزش" همون شکست بزرگیه که تو کنکور 1402 تجربه کردم و حالا نمیخوام بازم اون اتفاق بیفته. کسی که "دوباره این مسیرو طی کردن" رو انتخاب کرد من بودم در حالی که میتونستم راحت الان پرستاری یه دانشگاه روزانه رو بخونم. همین که این انتخاب خودم بود بیشتر بهم انگیزه میده.
والا پارسال که رتبه 11053 منطقه دو آوردم با تراز کنکور 7975 و معدل 8763..
پ.ن: اینجا جواب دادم چون نمیخواستم تاپیک گزارش درسی شلوغ شه:)
-
مآهور آره راستشو بخوای من چند ماهه پست هاتو دنبال میکنم خیلی خوشم اومده ازت🧿 پس پایت به نسبت من که خیلی خوبه دمت گرم موفق بمونی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات
راستی نمیدونستم اونجا نپرسم شلوغ میشه تازه عضو شدم ولی خیلی وقته آلا رو میخوندم