ریاضی
-
@khanoomi در ریاضی گفته است:
این همه استاد نادان
اگر نادان هستن پس چرا بهشون میگی استاد؟!
حرفتو میخوای بزنی بزن ولی به قشر محترم جامعه توهین نکن
در ثانی تطابق کنکور برای تمام معلمایی که تو همین تاپیک نام برده شد هست هرچی نباشه همشون تو جزوه هاشون چیزی نزدیک 2000 تا 3000 تست دارن!!نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 هیچ تمایلی ب جواب دادن نداشتم
ولی شما فقط کامنتای منو دیدین اون همه آدم ک توهینو بی احترامی کردند گذشتید ولی من فقط زوم شدم . توهین نکردم فقط جواب دادم ایشون نظر خواسته منم نظر خودمو گفتم ک اگ حتی بعضیا مخالفن با نظرم میتونن با احترام بگن نه اینکه نمیدونم پولمونو چیکار کردیم و اینا...آدمی نیستم که کسی بخواد زور بگه و جوابشو ندم با احترام دیگ رپلای نزنین -
@N-Sz سلام خسته نباشید
ببینید اگر بخواین از کلاس های سالیانه هر موسسه ایی استفاده کنید چون کلاس ها از تابستان و دوره های جدید ترشون از مهر شروع شده تعداد افلاین ها زیاده از طرفی هم تا خوده اسفند کلاس های کنکور به صورت انلاین پابرجا هست و خب ریاضی درسی نیست که شما بخواین الان از صفرش شروع کنید و تا دو ماه دیگه تموم کنید...
نظر شخصی که من دارم و اگر جای شما بودم این کارو میکردم(من فقط کلاسینو و تام لنذ رو میشناسم و از بقیه موسسات بی خبرم)
کلاسینو که اخر دی کلاس های نکته و تستش شروع میشه که از صفر تدریس میکنند و تا قبل اردیبهشت (کنکور اول) تموم میکنند(اگر مثل دوره نوبان باشه حداقل روزی دو جلسه انلاین در هفته دارید که چهارساعته هستن)
تام لند هم دور کاموا داره که اگر وارد سایت بشین یک قسمت داره به نام تقویم اموزشی رو اون قسمت کلید کنید میتونید ببین تایم کلاس هارو...این از تایم و زمان کلاس
در مورد معلم ببینید کلاس انلاین چون حضوری نیست ارتباط گیری سخته هست کلا و تمام معلم های کلاسینو تام لند،ماز و غیره از بهترین های کشور هستن مهم اینکه یک تایم بزارید از هر کدوم یک جلسه رو نگاه کنید و انتخاب کنید،تایم گیر هست ولی به نفع شما هست مگر نه استاد حیدری استاد سادات استاد ملاک پور استاد کرمی استاد مقدم نیا همشون عالی هستن
من خودم با استاد سادات دارم ببینید تدریسشون خوبه ولی حس میکنم تو تایم کم بهترین بازده رو براتون نداشته باشه(این نظر من درباره معلمم هست بازم میتونید نگاه کنید شرایط رو) ولی بازم نگاه کنید همه معلم هارو.
و اینم بگم شما حتی اگر ریاضی تون خوب باشه چون با استاد جدید دارین کلاس بر میدارید مجبورید تمام جلسات تو تمامی مباحث رو ببینید چون سبک و روش هر استاد فرق میکنهنوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 خیلی ممنون که نظرتون رو محترمانه بیان کردید
-
@0yasin-sh0 هیچ تمایلی ب جواب دادن نداشتم
ولی شما فقط کامنتای منو دیدین اون همه آدم ک توهینو بی احترامی کردند گذشتید ولی من فقط زوم شدم . توهین نکردم فقط جواب دادم ایشون نظر خواسته منم نظر خودمو گفتم ک اگ حتی بعضیا مخالفن با نظرم میتونن با احترام بگن نه اینکه نمیدونم پولمونو چیکار کردیم و اینا...آدمی نیستم که کسی بخواد زور بگه و جوابشو ندم با احترام دیگ رپلای نزنیننوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi گفتم که بی طرف هستم رو شما منشن کردم بلکه بقیه دوستان هم متوجه بشن دنیا مجازی ارزش همچین صحبت هایی رو نداره
-
@0yasin-sh0 هیچ تمایلی ب جواب دادن نداشتم
ولی شما فقط کامنتای منو دیدین اون همه آدم ک توهینو بی احترامی کردند گذشتید ولی من فقط زوم شدم . توهین نکردم فقط جواب دادم ایشون نظر خواسته منم نظر خودمو گفتم ک اگ حتی بعضیا مخالفن با نظرم میتونن با احترام بگن نه اینکه نمیدونم پولمونو چیکار کردیم و اینا...آدمی نیستم که کسی بخواد زور بگه و جوابشو ندم با احترام دیگ رپلای نزنیننوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi شما هم لطف کردید نظر دادید
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@N-Sz خواهش میکنم
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
واسه ریاضی جاااااست تاکید میکنم جااست ژنرال (حیدری عشق) کنکور هر چقد سخت باشه هر چقدد بازم این تو چنتا سوال حرف داره واسه گفتن اونای دیگ ک کلن روز کنکور ی ماه بعدش غیبشون میزنه همونایی ک از سرویس رفتنشونم پست و استوری میذارن ینی نمیتونن هیچ درصدی بدن ب دانش اموز ولی اگ با ژنرال باشی یکمم خودت حواستو جم کنی ب چن تا سوال فقط با استراژیاش جواب میدی...خود دانی
نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۲، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi در ریاضی گفته است:
واسه ریاضی جاااااست تاکید میکنم جااست ژنرال (حیدری عشق) کنکور هر چقد سخت باشه هر چقدد بازم این تو چنتا سوال حرف داره واسه گفتن اونای دیگ ک کلن روز کنکور ی ماه بعدش غیبشون میزنه همونایی ک از سرویس رفتنشونم پست و استوری میذارن ینی نمیتونن هیچ درصدی بدن ب دانش اموز ولی اگ با ژنرال باشی یکمم خودت حواستو جم کنی ب چن تا سوال فقط با استراژیاش جواب میدی...خود دانی
چقدر تهوع آور
-
@khanoomi در ریاضی گفته است:
چقدر تهوع آور
نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۲، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaudade 19 0 در واقع من از واکنش و اون دستمال دستتون تهوعم گرف ، متاسفم واستون
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
بچه ها کافیه دیگه لطفا ،بیشتر از این دیگه واقعا لزومی نداره سر اساتید بحث کنید!
همه استادا خوبن ولی مهم اینه که شما بتونید با طرز بیانشون کنار بیاید و حرفاشون رو متوجه بشید
و اینو یادتون باشه بچه ها
توی ریاضی حرف اول رو اراده خود شخص میزنه نه استادش
موفق باشید همگی