ریاضی
-
@khanoomi درواقع من حرفی نمیزنم که لازم باشه بعدا دفاع کنم از خودم. شما با استادتون ارتباط گرفتین و اوکیین باهاش؟ باشه خوبه اگه نتیجه میگیرین چرا که نه ولی یه چیز واضحه کلاس جای این مسخره بازیا نیست
-
آدمک مفهمومی از نظر ما اینه ک واس هر سوال چن صفحه رو حل کنیم و ب جواب برسیم؟! تو کنکوری ک زمان پاش رو رو گلوت میزاره
-
@khanoomi یا اینکه برای تک تک سوالایی که تو کنکور 10 سال اخیر اومده یه راه تستی اختراع کنیم که زیر 10 ثانیه حل شه
-
من نمیفهمم اصلن تو این تاپیک نظر بچها خواسته شده چ اصراریه جناب خانومی همه رو قانع کنین آریان خوب بقیه گند..عیسی ب دین خود موسی ب دین خود،بذار ما درصد ریاضیمونو منفی بزنیم شما 100بزن با سلطانت..انقد وقت بقیه رو نگیرین:)
-
من نمیفهمم اصلن تو این تاپیک نظر بچها خواسته شده چ اصراریه جناب خانومی همه رو قانع کنین آریان خوب بقیه گند..عیسی ب دین خود موسی ب دین خود،بذار ما درصد ریاضیمونو منفی بزنیم شما 100بزن با سلطانت..انقد وقت بقیه رو نگیرین:)
-
-
-
@khanoomi ببخشید قصدم کش دادن قضیه نیس فقط کنجکاو شدم بدونم اون سواله چیه
مثلا یکی از شرایطی که نمیشه هوپ زد اینه که عامل صفر شونده زیر رادیکال باشه
اگر وقت داشتید زحمت بکشید سوال رو بفرستید ممنونم -
آدمک میفرستم حتمن چنبار رفتم تو پنل جزوه رو دان کنم هی ارور میده دان کردم میفرستم ولی خب همینی هست ک گفتید