ریاضی
-
آدمک مفهمومی از نظر ما اینه ک واس هر سوال چن صفحه رو حل کنیم و ب جواب برسیم؟! تو کنکوری ک زمان پاش رو رو گلوت میزاره
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi وقتی موقع تمرین و یادگیری چن صفحه بنویسی و غرق شی و کامل بفهمی و عشق کنی، بعدش بری چارتا راه حل سریعتر هم یاد بگیری اون موقع میشه بهترین حالت
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@khanoomi ادم با ادم فرق داره
اون رتبه 3 ریاضی بدون سلطان هم میتونسته بالای 80 بزنه شک نکن ی چیزایی کاره نبوغه نه تدریس -
مآهور تو حرفی بهت بزنن از خودت دفاع نمیکنی؟ ایشون هر دفعه ی چیزی واسش درست میکنن اونم ک بیکار نمیشینه جوابشونو میده ب بهترین شکل خب دستشم درد نکنه
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi درواقع من حرفی نمیزنم که لازم باشه بعدا دفاع کنم از خودم. شما با استادتون ارتباط گرفتین و اوکیین باهاش؟ باشه خوبه اگه نتیجه میگیرین چرا که نه ولی یه چیز واضحه کلاس جای این مسخره بازیا نیست
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک چطور استثنا توش نیست همین حدی ک تازه ازمون دادیم تو مبحثش ی نوع سوال هست با هپ حل نمیشه اتفاقن استثنا زیاد داره
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@khanoomi
اگر تازه امپراطور چوپان قدیم هم بود توی موفقیت اون ادم فقط ۲۰ درصد تاثیر داشت
۸۰ درصد خودش بوده
بعد خانم محترم خود حیدری هم گفت ایشون توی دوره ی سالیانه نبوده و فقط از کتاب هرکول بهره برده -
آدمک چطور استثنا توش نیست همین حدی ک تازه ازمون دادیم تو مبحثش ی نوع سوال هست با هپ حل نمیشه اتفاقن استثنا زیاد داره
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi اگه حل نمیشه بخاطر اینه که به احتمال قوی از شرایط هپ زدن خبر نداریم بصورت کامل
نمونه سوالی که میگید رو بفرستید منم ببینم شاید بفهمم چرا نمیشه زد -
@khanoomi وقتی موقع تمرین و یادگیری چن صفحه بنویسی و غرق شی و کامل بفهمی و عشق کنی، بعدش بری چارتا راه حل سریعتر هم یاد بگیری اون موقع میشه بهترین حالت
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآدمک خب ایشونم همین کارو میکنه هر راه تستیم ک میاره با مدرک ثابت میکنه همین قانون مثلثاتشو تو کلاس ثابت کرد ک از ی خطی با شیب 5 درجه بدستش آورده
-
@khanoomi اگه حل نمیشه بخاطر اینه که به احتمال قوی از شرایط هپ زدن خبر نداریم بصورت کامل
نمونه سوالی که میگید رو بفرستید منم ببینم شاید بفهمم چرا نمیشه زدنوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآدمک الان میفرستم حلش کنو بفرس
-
@khanoomi درواقع من حرفی نمیزنم که لازم باشه بعدا دفاع کنم از خودم. شما با استادتون ارتباط گرفتین و اوکیین باهاش؟ باشه خوبه اگه نتیجه میگیرین چرا که نه ولی یه چیز واضحه کلاس جای این مسخره بازیا نیست
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمآهور ارتباط گرفتم تا حالا ایشلا از این ب بعدم همین میشه
-
آدمک مفهمومی از نظر ما اینه ک واس هر سوال چن صفحه رو حل کنیم و ب جواب برسیم؟! تو کنکوری ک زمان پاش رو رو گلوت میزاره
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi یا اینکه برای تک تک سوالایی که تو کنکور 10 سال اخیر اومده یه راه تستی اختراع کنیم که زیر 10 ثانیه حل شه
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@khanoomi بفرستید
من نمیگم حتما با هپ زدن حل میشه شاید شرایطش رو نداره
و اگر ما نمیدونیم چرا شرایطش رو نداره شاید علم ما کمه
به این معنی نیس که ریاضی استثنا داره -
@khanoomi یا اینکه برای تک تک سوالایی که تو کنکور 10 سال اخیر اومده یه راه تستی اختراع کنیم که زیر 10 ثانیه حل شه
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمآهور من مخالف شدید این کارم
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من نمیفهمم اصلن تو این تاپیک نظر بچها خواسته شده چ اصراریه جناب خانومی همه رو قانع کنین آریان خوب بقیه گند..عیسی ب دین خود موسی ب دین خود،بذار ما درصد ریاضیمونو منفی بزنیم شما 100بزن با سلطانت..انقد وقت بقیه رو نگیرین:)
-
@khanoomi ناراحت نشی پوستت خراب شه ولی تک تک استراتژی های جناب حیدری همیننن
-
@khanoomi شما که با 10 صفحه راه حل مخالف بودین. چرا با این روش مخالفین
-
من نمیفهمم اصلن تو این تاپیک نظر بچها خواسته شده چ اصراریه جناب خانومی همه رو قانع کنین آریان خوب بقیه گند..عیسی ب دین خود موسی ب دین خود،بذار ما درصد ریاضیمونو منفی بزنیم شما 100بزن با سلطانت..انقد وقت بقیه رو نگیرین:)
-
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما حرف میزنین انتظار دارین جواب نگیرین؟ میگیره
-