ریاضی
-
مآهور نمیدونممم شایدم فقط تو اون دوره این کارو کرده وای
ولی من کلن باید ببینمش تا بفهممش -
Blue28 دوست عزیز ما ی سریال 45 دقیقه ای میبینم 50 بار بلند میشیم ازش حوصله مون سر میره نباید یکم کلاش مهیج باشه ک دانش آموز بتونه از ساعت 7 تا 1 شب تو کلاسش دووم بیاره رو درس نچسپو مذخرفی مثه ریاضی؟!
@khanoomi وقتم بیشتر از اینا ارزش داره ک بخوام سر اریان حیدری با تو بحث کنم
-
خب چرا دوست من که بقیه درساش هیچ کدوم زیر 50 نیس میره پیش ملاک پور ولی نمیتونه 5 درصدم بزنه همیشه بین صفرو 1 غوطه وره؟
خب سلطان دشمنایم دارن که مهم نیستن هر چی میخان بگن مهم اینه ک چ کسی روز کنکور نیم ساعت بعد کنکور میاد جلو دوربین همه سوالارو رو لایو حل میکنه با تطابق دادن با جزوه ی بی نظریو هوشمندش بقول سلطان خیلیا ی روزی ی کار خوبی تو زندگیشون انجام ندادن ک حالا توی این حلقه منور باشن
@khanoomi
عاععععع ببین اینجا گفتن نظر شخصیت رو بگو نگفتم دوستت چکار کرد ....، !
ب قول خود استاد نباید بشینی فیلم سینمایی نگاه کنی کسی دست ب قلم نمیشه تراز ۷۲۰۰ بهش نمیدن
بعدش اینکه سر کلاس هزار بار حیدری میگه من دانش آموز های سال قبلیم ول نکردم براشون لایو مشاوره ای میزارم ... میدونستی داره تبلغ خودش رو میکنه و برای هر مشاوره ی انتخاب رشته ۱۲ میلیوننننننن تومن میگره ...
بعدش نیم ساعت بعد از جلسه ی کنکور سوالا رو تحلیل میکنه شرمنده آتن ولی سوالای کنکور بعد از ۳ ساعت تموم شدن جلسه روی سایت میان =)))))))))))))))))))
و همه ی معلم ها توانایی اینو دارت ک بگن من این سوال رو حل کردم قبلا سر جلسه آمده خب ی جزوه ۱۵۰۰ تستی طراح هم سوالا رو از خونه ی عمش نمیاره -
خب چرا دوست من که بقیه درساش هیچ کدوم زیر 50 نیس میره پیش ملاک پور ولی نمیتونه 5 درصدم بزنه همیشه بین صفرو 1 غوطه وره؟
خب سلطان دشمنایم دارن که مهم نیستن هر چی میخان بگن مهم اینه ک چ کسی روز کنکور نیم ساعت بعد کنکور میاد جلو دوربین همه سوالارو رو لایو حل میکنه با تطابق دادن با جزوه ی بی نظریو هوشمندش بقول سلطان خیلیا ی روزی ی کار خوبی تو زندگیشون انجام ندادن ک حالا توی این حلقه منور باشن
@khanoomi در ریاضی گفته است:
دوست شما قطعا میزان گوش دادنش به حرفایی ک استاد میزنن بین همون 0 و 1 درصد غوطه وره
همینکه شما دارین میگین نمیدوم ژنرال اینو میگه و سلطان اینو میگه و چمیدونم دشمن داره استاد و .. (
) معلوم الحال تر میکنه ایشونو. اگه اندکی به کار خودشون اعتماد دارن بقیه رو تخریب نمیکنن. مگه جنگه که انقدر یار کِشی میکنن؟ چخبره واقعا. پر از حاشیه
-
Blue28 دوست عزیز ما ی سریال 45 دقیقه ای میبینم 50 بار بلند میشیم ازش حوصله مون سر میره نباید یکم کلاش مهیج باشه ک دانش آموز بتونه از ساعت 7 تا 1 شب تو کلاسش دووم بیاره رو درس نچسپو مذخرفی مثه ریاضی؟!
@khanoomi دقیقا چون مفهومی کار نکردید میگید مزخرف و نچسب مثل ریاضی
مطمئن نیستم ولی فک کنم با آریان حیدری پیش میرید که طبیعیه این حستون نسبت به ریاضی
من شخصا ویدیو کسی رو نمیبینم که بخوام تبلیغاتی کنم و خودخوان درس میخونم ولی همین مفهومی خوندنم باعث میشه هیچوقت به ریاضی نگم مزخرف و نچسب -
مطمئن نیستم ولی فک کنم با آریان حیدری پیش میرید که طبیعیه این حستون نسبت به ریاضی
من شخصا ویدیو کسی رو نمیبینم که بخوام تبلیغاتی کنم و خودخوان درس میخونم ولی همین مفهومی خوندنم باعث میشه هیچوقت به ریاضی نگم مزخرف و نچسبآدمک دقیقننننن..یه دلیلی ک من با عزیزی پیش رفتم این بود ک مفهومی درس میداد
-
من شخصا ویدیو کسی رو نمیبینم که بخوام تبلیغاتی کنم و خودخوان درس میخونم ولی همین مفهومی خوندنم باعث میشه هیچوقت به ریاضی نگم مزخرف و نچسب -
@khanoomi
اره سید برو با هیجان و اریان حیدریت خوش باش
-
-
@khanoomi
عاععععع ببین اینجا گفتن نظر شخصیت رو بگو نگفتم دوستت چکار کرد ....، !
ب قول خود استاد نباید بشینی فیلم سینمایی نگاه کنی کسی دست ب قلم نمیشه تراز ۷۲۰۰ بهش نمیدن
بعدش اینکه سر کلاس هزار بار حیدری میگه من دانش آموز های سال قبلیم ول نکردم براشون لایو مشاوره ای میزارم ... میدونستی داره تبلغ خودش رو میکنه و برای هر مشاوره ی انتخاب رشته ۱۲ میلیوننننننن تومن میگره ...
بعدش نیم ساعت بعد از جلسه ی کنکور سوالا رو تحلیل میکنه شرمنده آتن ولی سوالای کنکور بعد از ۳ ساعت تموم شدن جلسه روی سایت میان =)))))))))))))))))))
و همه ی معلم ها توانایی اینو دارت ک بگن من این سوال رو حل کردم قبلا سر جلسه آمده خب ی جزوه ۱۵۰۰ تستی طراح هم سوالا رو از خونه ی عمش نمیارهVÎÇŤØŔ ب جرات میتونم بگم ک اصلن تا حالا ی بارم کنکور ندادی
چون سوالا همون اول جلسه ک ما تو جلسه یم پخش شده
چربطیی داره الان این همه استاد نادان تو بازارن کدموشون میتونن بیان ادعا کنن با دلیل و مدرک ک بیا این سوال تو جزوه من بوده بعدش تو کنکور اومده ؟! هیچکدوم اگ بگنم دروغی بیش نیس بعدشم خب حقشه با چش بسته ک نمیرن پیشش حتمن میدونن میتونن12 بدن و بهش اعتماد کامل دارن برا همین میرن ک آیندشونو اون تعیین کنه و در اخر بگم ک استاد تو کلاس میدونی چقد سوال داره ک دانش اموز باید تو کلاس حل کنه؟ وقت میده کامل مثه ی کلاس حضوریه برا همین بیشترین دست ب قلم شدن تو کلاس ایشونه -
@khanoomi
مآهور
ماهور جان دفعه بعد به پشتیبانی بگو به آقای ملاک پور بگه ب جای اون میکس انگلیسیه گلپری جون پلی کنه ب وجد بیایمم -
آدمک ++++
راستی امارم تستاشو حل کردم. اینم به درس مورد علاقم تو ریاضی تبدیل شد:)حالا میمونه هندسه و احتمال
-
@khanoomi در ریاضی گفته است:
دوست شما قطعا میزان گوش دادنش به حرفایی ک استاد میزنن بین همون 0 و 1 درصد غوطه وره
همینکه شما دارین میگین نمیدوم ژنرال اینو میگه و سلطان اینو میگه و چمیدونم دشمن داره استاد و .. (
) معلوم الحال تر میکنه ایشونو. اگه اندکی به کار خودشون اعتماد دارن بقیه رو تخریب نمیکنن. مگه جنگه که انقدر یار کِشی میکنن؟ چخبره واقعا. پر از حاشیه
-
مآهور تو حرفی بهت بزنن از خودت دفاع نمیکنی؟ ایشون هر دفعه ی چیزی واسش درست میکنن اونم ک بیکار نمیشینه جوابشونو میده ب بهترین شکل خب دستشم درد نکنه
-
من شخصا ویدیو کسی رو نمیبینم که بخوام تبلیغاتی کنم و خودخوان درس میخونم ولی همین مفهومی خوندنم باعث میشه هیچوقت به ریاضی نگم مزخرف و نچسب