نکات تنظیم بیان ژن پروکاریوت برای یوکاریوت! (سوال مهم)
-
سلام دوستان
کتاب تست آی کیوی من گفته که نکات مربوط به تنظیم بیان ژن پروکاریوت رو برای میتوکندری و پلاست های یوکاریوت ها میشه ربط داد. مثلا گفته در میتوکندری یک سلول یوکاریوتی، امکان دیدن جایگاه اتصال فعال کننده وجود داره، دلیلی هم که میاره اینه که میتوکندری دی ان ای حلقوی داره و RNA پلیمرازش پروکاریوتی و ...
به نظر شما درسته این موضوع؟
یعنی ما اپراتور و مهار کننده و فعال کننده و... رو توی سلول یوکاریوتی هم میتونیم ببینیم؟ -
منم عقیدم بر همین بود ولی از وقتی نردبام میزنم عقیدمو تغییر داده( بدون دلیل خاصی)
هر طراحی ی چیزی در نظر میگیره و معلوم نیس کدوم صحت علمی داره
آدمک نردبام این موضوع رو غلط در نظر گرفته؟
-
آدمک نردبام این موضوع رو غلط در نظر گرفته؟
Fateme Samaei اره
معلوم نیس کی درست میگه ولی -
سلام دوستان
کتاب تست آی کیوی من گفته که نکات مربوط به تنظیم بیان ژن پروکاریوت رو برای میتوکندری و پلاست های یوکاریوت ها میشه ربط داد. مثلا گفته در میتوکندری یک سلول یوکاریوتی، امکان دیدن جایگاه اتصال فعال کننده وجود داره، دلیلی هم که میاره اینه که میتوکندری دی ان ای حلقوی داره و RNA پلیمرازش پروکاریوتی و ...
به نظر شما درسته این موضوع؟
یعنی ما اپراتور و مهار کننده و فعال کننده و... رو توی سلول یوکاریوتی هم میتونیم ببینیم؟Fateme Samaei ببین جد بزرگ میتوکندری برمیگدره ب باکتری ها یعنی میتوکندری ها اول نبودن باکتری بوده بعدش در گذر زمان و تغیرشون ب مرور تبدیل شدن ب میتوکندری ک الان هستن و توی بدن ما انرژی زایی میکنن احتمالن این طراحم این موضوعو در نظر گرفته ولی میشه بگی کدوم تست آی کیو من یا ندیدم یا دقت نکردم ب این موضوع
-
Fateme Samaei ببین جد بزرگ میتوکندری برمیگدره ب باکتری ها یعنی میتوکندری ها اول نبودن باکتری بوده بعدش در گذر زمان و تغیرشون ب مرور تبدیل شدن ب میتوکندری ک الان هستن و توی بدن ما انرژی زایی میکنن احتمالن این طراحم این موضوعو در نظر گرفته ولی میشه بگی کدوم تست آی کیو من یا ندیدم یا دقت نکردم ب این موضوع
@khanoomi بله این موضوع رو می دونم ولی فکر کنم این مبحث جاش توی زیست مدرسه نیست برای همینم کتاب اشاره مستقیم نکرده بهش. راستش دو سه تا تست اینجوری دیدم توی کتاب آی کیو از طرفی هم کتاب من چاپ ۹۹ هست، شاید فهمیدن تستش خیلی پرته توی کتاب شما حذفش کرده باشن.
-
@khanoomi بله این موضوع رو می دونم ولی فکر کنم این مبحث جاش توی زیست مدرسه نیست برای همینم کتاب اشاره مستقیم نکرده بهش. راستش دو سه تا تست اینجوری دیدم توی کتاب آی کیو از طرفی هم کتاب من چاپ ۹۹ هست، شاید فهمیدن تستش خیلی پرته توی کتاب شما حذفش کرده باشن.
Fateme Samaei اوه پس برای همینه من ندیدمش این تست حذف شده و کلن چون کتابت یکم قدیمیه وقتی اینجوری مطب پرت دیدی حواستو بهش نده و رد شو چون اینا نمیان
-
Fateme Samaei اوه پس برای همینه من ندیدمش این تست حذف شده و کلن چون کتابت یکم قدیمیه وقتی اینجوری مطب پرت دیدی حواستو بهش نده و رد شو چون اینا نمیان
@khanoomi عه پس خداروشکر ممنون
-
@khanoomi عه پس خداروشکر ممنون
Fateme Samaei خاهش گلم