تایپ شخصیتی![📊 📊](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f4ca.png?v=b024a18ca3e)
️
-
@khanoomi چ جالب همش حول 60 خوردگی فقط برون گرا بودندتت یکم معادلاتو ریخته بهم
ولی خیلی باهالهه هاا درصدات تقریبا تو ی رنجن همش -
@نویسنده-کوچولو آره ولی خو مثه اینک این تسته راسته چون شخصیتمو درست حدس زده واقن همینم جالب بود
-
@Danial-al خب تقریبا درست نیست ؟
انتظار داشتی مثلا برون گرا باشی یا مثلا منطقی یا ..؟
ولی فک نمیکردم عاطفی باشی -
خب از اونجایی که درون گرا زیاد داریم تو جمع من یه چند تا پست راجب درون گراها که قبلا خونده بودم میخوام بزارم در صورت اینکه با گفته هاش موافق بودید لایک کنید :)))
اگر نه هم که منفی بدید و اینکه چرایی شو اگه دوست داشتین بگین :)) -
خب از اونجایی که درون گرا زیاد داریم تو جمع من یه چند تا پست راجب درون گراها که قبلا خونده بودم میخوام بزارم در صورت اینکه با گفته هاش موافق بودید لایک کنید :)))
اگر نه هم که منفی بدید و اینکه چرایی شو اگه دوست داشتین بگین :))@نویسنده-کوچولو
سلام
قبلش بگم که این مواردی که میگم نظرات خودمه پس لزوما برای همه یک شکل نیست.- تا حدی درسته. ولی اگه اون فرد از افراد نزدیکم باشه عصبانیت بیشتری از خودم نشون میدم(بالاخره راحت تر برخورد میکنم)
- تا حد خیلی زیادی درسته
ممکنه سریح با خیلیا هم صحبت و یا دوست بشم . ولی دوست صمیمی کمه.
- واقعاااا همینطوره....
- درسته
- دقیقا
- این نه
تنها جایی که توش زیاد راحت نیستم. اتاقمه... هر لحظه دوست دارم ازش بیام بیرون....
- یکم شایدد درست باشه. ولی کلا وقتی میرم تو جمع بیشتر انرژی میگیرم، حتی اگه فقط شنونده باشم . و وقتی چند روز تو خونه بمونم فقط ، کلا مودی میشم. و کلا باید ی سر برم بیرون.... شاااید بعد از چند روز بخوام چند ساعتی تنها و دور از جمع باشم.
- تا حد زیادی درسته.
- بله
موفق باشی
-
@نویسنده-کوچولو
سلام
قبلش بگم که این مواردی که میگم نظرات خودمه پس لزوما برای همه یک شکل نیست.- تا حدی درسته. ولی اگه اون فرد از افراد نزدیکم باشه عصبانیت بیشتری از خودم نشون میدم(بالاخره راحت تر برخورد میکنم)
- تا حد خیلی زیادی درسته
ممکنه سریح با خیلیا هم صحبت و یا دوست بشم . ولی دوست صمیمی کمه.
- واقعاااا همینطوره....
- درسته
- دقیقا
- این نه
تنها جایی که توش زیاد راحت نیستم. اتاقمه... هر لحظه دوست دارم ازش بیام بیرون....
- یکم شایدد درست باشه. ولی کلا وقتی میرم تو جمع بیشتر انرژی میگیرم، حتی اگه فقط شنونده باشم . و وقتی چند روز تو خونه بمونم فقط ، کلا مودی میشم. و کلا باید ی سر برم بیرون.... شاااید بعد از چند روز بخوام چند ساعتی تنها و دور از جمع باشم.
- تا حد زیادی درسته.
- بله
موفق باشی