تایپ شخصیتی️
-
Sunniva من INFJ ام (حامی)
-
@Map-Look و A
-
کاش اون دوستم که متخصص شناخت تایپ های شخصیتی افراده اینجا بود و کلی بحث میکرد باهتون
INFP ام و چند بار هم طی چند سال تست و دادم هربار همین بودم با تفاوت در درجه میزان درون گرایی هایی که فکر کنم هیچوقت از ۸۵درصد پایین تر نیومده -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
Blue28 ENFJ
Sunniva ENFP
officer k INFJ
آدمک INFP
Hhh Hh ISFJ
Ainoor INFJ
Aqua ENFP
f.nalist INTJ
AmirBarsam ISFP
@Sally y ENFJ
mr.vinyzo ENFJ
Sachli ENFJ
razie_ ISTJ
Reza-H ENTJ
@xanom ENTJ
Danial.al ISFP
@maya INTP
Hesar INTJ
@NO-077 INTP
Hamed.s INFP
Anzw 18 ENTP
Mehrsa 14 INFJ
Zahra2020 ENFJ
@Comrade_Bayat ENTJ
Akito ISTJ
narges INFJ
danial hosseiny ENTJ
jahad_121 INFJ
_ Reza _ ISTJ
پرستو بابایی ESFJ
DexterMoreRight ISTJ
Alzahra INTJ
@Silver-ek ENTJ
Binam313 ENTJ
@Map-Look INFJ
jahad.20 INFP
@_______ ESTJ -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موفق شدممم بالاخرههه
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to mr.vinyzo on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo این واقن بده قابلیت سنجاق نداره
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to mr.vinyzo on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo عه آخجون
-
Blue28 در تایپ شخصیتی️ گفته است:
خب اینم یه کار ناتموم دیگمه،اینم کاملش کنم
تایپ شخصیتی بچهای انجمن=)
Sachli ENFJجدا؟ خودم یادم رفته بود
ممنونم ازت️ -
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شدهاین پست پاک شده!
-
-
منم ISTJ