سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
تایپ شخصیتی️
-
@نویسنده-کوچولو تایپ من هویج بوده نیست؟جزو آخریاس ولی
-
...یعنی من شخصیتم مثل قهرماناست!نه بابا
-
@نویسنده-کوچولو منظورتون این هست؟!
-
@نویسنده-کوچولو کاش درصدای فردام هم همینا باشن....سلماجان...انرژی مثبتی واقعا🫶
-
ENFJ having a crush :
اعتراف.
در نقش یه دوست عادی توی زندگی اون ظاهر میشه و با گوش دادن به درد و دلای کراشش نقشه ی خودش رو عملی میکنه.
-
INTJ having a crush :
اعتراف.
جوری کراش بدبخت رو ایگنور میکنه که انگار سر حد مرگ ازش متنفره و اصلا واسش وجود خارجی نداره.
Intj های عجیب
-
هی INTJ, چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ مصنوعی رفتار نکن و سعی کن من رو بشناسی. بهم نشون بده که میتونم تحت هر شرایطی روت حساب باز کنم چون به هیچ وجه خوشم نمیاد با اعتماد کردن به یه آدم غلط وقت و انرژیم رو هدر بدم.
هی INTP، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ به من فضا بده تا ذهنم شارژ بشه و مجبورم نکن ۲۴/۷ توی اجتماع باشم یا باهات وقت بگذرونم. ازم در مورد چیزایی که دوست دارم سوال بپرس و وقتی دارم حرف میزنم جوری نباش که انگار اهمیت نمیدی.
هی ISTJ، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ برای وقتی که واست میذارم ارزش قائل شو و با بلاتکلیفی خودت الکی هدرش نده. من قبل از اینکه کاری کنم یا حرفی بزنم همه چی رو میسنجم پس بهم اعتماد داشته باش و بابت هر چیزی سوال پیچم نکن.
هی ISTP، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ تا زمانی که مطمئن نشم بالغ و واقع بینی نمیتونم باهات در مورد مسائل شخصی حرف بزنم. هر خواسته یا مشکلی داری مستقیم بهم بگو چون ابهام و تضاد توی رفتار آدما چیز جالبی نیست.
هی ENTJ، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ من رو توی عمل انجام شده قرار نده و قبل از هرکاری نظرمو بپرس. تشویقم کن کمتر به خودم فشار بیارم چون به خاطر کمالگرا بودنم خودم نمیفهمم چقدر دارم از بدن و مغزم کار میکشم.
هی ENTP، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ بهم نچسب و محدودم نکن چون خوشم نمیاد توی چهارچوب قرار بگیرم. اگه رفتاری از من دیدی که اذیتت کرد سرزنشم نکن و بیا صادقانه در موردش حرف بزن چون قرار نیست ذهنت رو بخونم.
هی ESTJ، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ ممکنه در ظاهر قوی به نظر بیام اما منم یه روزایی حالم بد میشه پس به تغییر توی رفتارم توجه کن و حالمو بپرس. قبل از اینکه نزدیکم بشی بدون دنبال چی هستی و با کارات غافلگیرم نکن.
هی ESTP، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ آزادی من رو ازم نگیر و توی رابطه واسم قانون و قاعده مشخص نکن. به من وفادار باش و توی هرکاری همراهیم کن حتی اگه احمقانه باشه چون من دنبال شریک جرمم نه معلم.
هی INFJ، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ بدون اینکه قضاوت یا محکوم بشم شنونده ی خوبی باش چون اگه وایب بدی ازت بگیرم دیگه این فرصت پیش نمیاد. منم به تنها بودن نیاز دارم پس به دل نگیر و کاری نکن بخاطرش حس بدی داشته باشم.
هی INFP، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ زیاد عجله نکن به من نزدیک بشی چون باید اول کنارت احساس امنیت بکنم. اجازه بده بخشی از زندگیت باشم و هر وقت که لازم بود کمکت کنم تا مطمئن بشم پیشم گارد نداری.
هی ISFJ، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ از ذات مهربون من علیه خودم استفاده نکن، من میبخشم ولی فراموش نمیکنم. باهام خاطره های خوب بساز و بهم بگو چی خوشحالت میکنه چون اگه تو حالت خوب باشه منم انرژی مثبت میگیرم.
هی ISFP، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ به من عقایدت رو تحمیل نکن و به تفاوتی که داریم احترام بذار. بینمون فضایی ایجاد کن که دوتامون بتونیم آزادانه خودمون باشیم و علایقمون رو باهم به اشتراک بذاریم.
هی ENFP، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ من رو از خودت دور نکن و بدون خبر دادن محو نشو. اگه چیزی یادم رفت بهم یادآوری کن چون یه وقتایی حواس پرت میشم و بذار که ساید عجیبت رو ببینم تا اینطوری منم کنارت احساس راحتی کنم.
هی ENFJ، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ از حامی بودن خوشم میاد کنم پس بهم تکیه کن. البته از اونجایی که عادت دارم همیشه مراقب بقیه باشم زیاد حواسم به خودم نیست پس نشونم که بده مجبور نیستم تنهایی همه چی رو به دوش بکشم.
هی ESFP، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ کاری نکن بخاطر شخصیتم احساس شرم کنم چون من به هیجان توی زندگیم نیاز دارم. اگه بابت آینده یا زندگیم دچار اضطراب شدم بهم اطمینان خاطر بده که کنارم هستی و نگرانیم بی مورده.
هی ESFJ، چطوری میشه بهت نزدیک شد؟
≪ قرار نیست من همیشه برای هر کاری پیش قدم بشم پس خودتم یه وقتایی کنترل رابطه رو دستت بگیر. من رو توی آب نمک نذار و اگه تصمیم مهمی میگیری ترجیح میدم منم در جریان باشم.
-
✶ اون کیه که بدون هیچ دلیلی در عرض ۵ ثانیه مودش از عصبانی به ناراحت بعد به خوشحال تغییر میکنه؟ درسته، ENFP.
اینجا enfpام من
-
✶ اون کیه که حتی اگه با یکی خیلی صمیمی بشه از اورثینک زیاد به سرش میزنه و دیگه جوابشو نمیده؟ درسته، INFJ.