IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
دو سوال ابتدایی درباره تابع
-
سلام دوستان، میدونم سوالام سادست ولی روز قبل از امتحان آدم نصف چیزا یادش میره به نصف دیگه هم شک میکنه:
سوال اول اینکه منظور از این که میگن یه تابعی در یه مجموعه ای باشه یعنی چی؟ یعنی وقتی میگن یک تابع بگیم که در مجموعه اعداد حقیقی مثبت باشه یعنی چیش توی این مجموعه باشه؟
سوال دوم: از نظر خودم تابع خطی که شامل دو تا نقطه مشخص( مثلا (0,1) و (1,3)) باشه بی شماره، چون درسته از دو تا نقطه فقط یه خط میگذره، ولی میتونیم بیشمار تابع با یک ضابطه ولی با برد های متفاوت داشته باشیم. ولی یه کتابی دیدم نوشته بود فقط یه تابع وجود داره؟ حرف من درسته یا اون؟
@ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دوازدهم -
-
سلام
۱:یعنی نمودار تابع رو در اون دامنه بکشیم
۲:تابع خطی که مثال زدید، دامنه و برد بینهایت داره...پس میشه یدونه تابع -
سینا 0 دانش آموزان آلاء فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on آخرین ویرایش توسط سینا 0 انجام شده
@Comrade_Bayat
چیزی که منظور اون کتابه اینه که برای اون دو نقطه فقط یه ضابطه میشه نوشت و دامنهای که از اون ضابطه بدست میاد یه دونه دامنهاست با طول بینهایت، شما نمیتونی ضابطهای بنویسی که وقتی دامنه رو میخوای از روش بدست بیاری ، محدود باشه
چیزی که دارید میگید اینه که بیایم تابع اصلی رو محدودش کنیم، خب اینطوری آره ، میشه بینهایت دامنه متفاوت داشت با یک ضابطه، ولی بازم تابع اصلی یک ضابطه و یک دامنه است -
@Comrade_Bayat
تا حالا سوالاتی رو حل کردید که بهتون ضابطه بده و بگه دامنهشو بدست بیار؟
اینم همونه، ضابطهشو بدست میاری و بعد دامنه رو از روی ضابطه بدست میاری
و میبینی که فقط یدونه تابع داره -