مالاریا
-
سلام دوستان
درسته که بگیم: هر فرد مقاوم در برابر انگل مالاریا، برای بیماری کم خونی داسی شکل دو نوع الل متفاوت دارد.آیا الل Hbs Hbs هم نسبت به مالاریا مقاومه؟
-
آدمک پس جمله بالا غلطه که گفته دو نوع الل متفاوت داره؟
-
آدمک پس جمله بالا غلطه که گفته دو نوع الل متفاوت داره؟
Fateme Samaei والا بستگی ب نظر طراح داره
ولی خب اکثرا بخاطر همین عمر کم این افراد مقاوم در نطر نمیگیرنشون
پس فک کنم جمله بالارو درست بگیریم بهتره
گزاره واسه ازمونه یا کتاب ایکیو؟ -
گزاره واسه ازمونه یا کتاب ایکیو؟آدمک تشکر، برای آیکیوئه
-
گزاره واسه ازمونه یا کتاب ایکیو؟آدمک سلام مجدد. من توی آزمون سنجش ۲۲ دی با این تست مواجه شدم. سنجش همه افرادی که الل Hbs دارن رو نسبت به مالاریا مقاوم در نظر گرفته.
-
آدمک سلام مجدد. من توی آزمون سنجش ۲۲ دی با این تست مواجه شدم. سنجش همه افرادی که الل Hbs دارن رو نسبت به مالاریا مقاوم در نظر گرفته.
Fateme Samaei کنکوره دیگه
زیست کاملا عشقی و سلیقه ای
ایکیو میگه نیستن سنجش میگه هس
حقیقتا اگر ss بتونه زندگی کنه نسبت به مالاریا مقاوم هست ولی خب عمر خیلی کوتاهی دارن
ولی منم در اخر با سنجش موافقم
دلیل مرگ این افراد همون داسی شکل بودنشونه وگرنه حتی تو شکم مادرشونم به ابن انگل مبتلا باشن طوریشون نمیشه -
سلام دوستان
درسته که بگیم: هر فرد مقاوم در برابر انگل مالاریا، برای بیماری کم خونی داسی شکل دو نوع الل متفاوت دارد.آیا الل Hbs Hbs هم نسبت به مالاریا مقاومه؟
Fateme Samaei
[audio/89TVs3rqwZyYwOp7GYSa5j62.aac] -
Fateme Samaei کنکوره دیگه
زیست کاملا عشقی و سلیقه ای
ایکیو میگه نیستن سنجش میگه هس
حقیقتا اگر ss بتونه زندگی کنه نسبت به مالاریا مقاوم هست ولی خب عمر خیلی کوتاهی دارن
ولی منم در اخر با سنجش موافقم
دلیل مرگ این افراد همون داسی شکل بودنشونه وگرنه حتی تو شکم مادرشونم به ابن انگل مبتلا باشن طوریشون نمیشهآدمک حق با شماست، بله سنجش منطقی تره، قضیه عمر نکردن اون دسته از افراد رو گذاشته کنار و فقط داره درباره اون الل مشخص حرف میزنه که به نظرم منطقیه