از این حد چرت و پرتا
-
سلام میشه کمک کنید
مرسی
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دوازدهم
بچه-های-تجربی-کنکور-1403 -
آدمک
میشه لطفا صورتو بنویسی
یعنی فقط اون قسمتی که از اینکه فهمیدیم صفر صفرم و هوپیتال تا ابتدای فرمول جمع اعداد حسابی و فقط صورت کسر اونو اصلا نفهمیدم اگه میشه اونو توضیح بده
مرسینه صحبت شمارو هم دیدم صبر کردم اسیست کلاسمون هم توضیحش بده بعد براتون بفرستم ولی در همون جمع و منهای سطح زیر نمودار و فاصله هایی که تو تونل بوده در آوردمش
هنوز سوالی که 17 روز پرسیده بودم برای دو متحرکه رو باز نکردم میترسم مخم بسوزه
-
@f-nalist مشخصه ابهام صفر صفرمه
هوپیتال میزنیم
صورت رو اگر بجای xها ۱ جایگذاری کنیم اعداد متوالی از ۱ تا n بدست میاد که با جمع این اعداد طبق فرمول مجموع دنباله حسابی و مساوی قرار دادنش با ۲۱ میفهمیم n مساوی ۶ میشه
راستی جوابمو تو تاپیک سوال فیزیک بده فک کنم ندیدی -
@f-nalist مشخصه ابهام صفر صفرمه
هوپیتال میزنیم
صورت رو اگر بجای xها ۱ جایگذاری کنیم اعداد متوالی از ۱ تا n بدست میاد که با جمع این اعداد طبق فرمول مجموع دنباله حسابی و مساوی قرار دادنش با ۲۱ میفهمیم n مساوی ۶ میشه
راستی جوابمو تو تاپیک سوال فیزیک بده فک کنم ندیدیآدمک
میشه لطفا صورتو بنویسی
یعنی فقط اون قسمتی که از اینکه فهمیدیم صفر صفرم و هوپیتال تا ابتدای فرمول جمع اعداد حسابی و فقط صورت کسر اونو اصلا نفهمیدم اگه میشه اونو توضیح بده
مرسینه صحبت شمارو هم دیدم صبر کردم اسیست کلاسمون هم توضیحش بده بعد براتون بفرستم ولی در همون جمع و منهای سطح زیر نمودار و فاصله هایی که تو تونل بوده در آوردمش
-
آدمک
میشه لطفا صورتو بنویسی
-
آدمک
میشه لطفا صورتو بنویسی
-
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
آدمک
فرستادم میگه که میشه روشتو توضیح بدی
میگم مرد حسابی من خودم از شما یاد گرفتم
حالا پیامو فوروارد کردم برای خود استاد امیدوارم جواب بده -
آدمک
فرستادم میگه که میشه روشتو توضیح بدی
میگم مرد حسابی من خودم از شما یاد گرفتم
حالا پیامو فوروارد کردم برای خود استاد امیدوارم جواب بده