تست
-
لطفا گزاره 4 رو توضیح بدید.
لطفا گزاره های 3 و 4 رو توضیح بدید.
لطفا کل گزاره ها رو توضیح بدید.
آدمک -
آدمک یعنی نمیشه tRNA آغازگر رو به عنوان مثال نقض در نظر گرفت؟
-
-
آدمک وارد جایگاهش که نشده با توالی مکملش چفت میشه بعد ساختار که تکمیل شده جایگاه P در محل این tRNA قرار میگیره. این طور نیست؟
-
لطفا گزاره 4 رو توضیح بدید.
لطفا گزاره های 3 و 4 رو توضیح بدید.
آدمک@გამვლელი در تست گفته است:
Screenshot 2024-01-10 at 19-44-23 سامانه آنلاین.png
لطفا کل گزاره ها رو توضیح بدید.همونطور ک تو شکل میبینی:
گزینه 1 درسته
گزینه 2 هم درسته
گزینه 3 هم درسته باید قشنگ حرکاتو رو شکل در نظر بگیری
گزینه 4 غلطه چون اخرین انتی کدون وارد شده به A رمز الگوش AGT هستش ولی سومی رمز الگوش CAT هستش -
-
@გამვლელი در تست گفته است:
Screenshot 2024-01-10 at 19-44-23 سامانه آنلاین.png
لطفا کل گزاره ها رو توضیح بدید.همونطور ک تو شکل میبینی:
گزینه 1 درسته
گزینه 2 هم درسته
گزینه 3 هم درسته باید قشنگ حرکاتو رو شکل در نظر بگیری
گزینه 4 غلطه چون اخرین انتی کدون وارد شده به A رمز الگوش AGT هستش ولی سومی رمز الگوش CAT هستش -
آدمک
خب ما که نمی گیم وارد شده.گزاره هم همچنین حرفی نزده گفته استقرار پیدا می کند.
خب پس در اون صورت چه ترتیبی رو برای این شکل باید در نظر بگیرم؟ -
آدمک منم سرآزمون زدم 4 ولی کلیدش زده 3؟؟؟؟
-
@გამვლელი خب گزاره داره میگه استقرار پیدا میکنه
ولی اولین tRNA قبل از تکمیل استقرار پیدا کرده -
-
آدمک خب فقط که نگفته استقرار
گفته در جایگاهش مستقر می شود -
-
آدمک نمی دونم. ولی جواب رو هم نمی تونم هضم کنم
-
آدمک راستی یادم افتاد اینم بگم فک کنم گفته بودید اگه ایده ش رو توی تستی دیدم بهتون بگم تو همین تست 10 ایده ش به کار رفته در گزاره اول
@გამვლელი نمیدونم واقعا
کلا این تنظیم منفی یخورده مطالبش با کلیات چیزایی که کتاب راجب رونویسی گفته در تضاد بنظر میاد
نمیدونم... ولی بعید میدونم انقدر ریز بشه تستی، اگه تو تست دیدید بیارید بررسی کنیم -
آدمک راستی یادم افتاد اینم بگم فک کنم گفته بودید اگه ایده ش رو توی تستی دیدم بهتون بگم تو همین تست 10 ایده ش به کار رفته در گزاره اول
@გამვლელი نمیدونم واقعا
کلا این تنظیم منفی یخورده مطالبش با کلیات چیزایی که کتاب راجب رونویسی گفته در تضاد بنظر میاد
نمیدونم... ولی بعید میدونم انقدر ریز بشه تستی، اگه تو تست دیدید بیارید بررسی کنیم@გამვლელი در تست گفته است:
راستی یادم افتاد اینم بگم فک کنم گفته بودید اگه ایده ش رو توی تستی دیدم بهتون بگم تو همین تست 10 ایده ش به کار رفته در گزاره اول
ینی میخواید بگید گزاره اول سوال 10 رو غلط گرفته؟ میدونم کلی راجبش صحبت کردیم ولی از اونجایی که بنظرم اونقد ریز نمیشن حس میکنم گزاره رو درست گرفته باشه...
-
@გამვლელი در تست گفته است:
راستی یادم افتاد اینم بگم فک کنم گفته بودید اگه ایده ش رو توی تستی دیدم بهتون بگم تو همین تست 10 ایده ش به کار رفته در گزاره اول
ینی میخواید بگید گزاره اول سوال 10 رو غلط گرفته؟ میدونم کلی راجبش صحبت کردیم ولی از اونجایی که بنظرم اونقد ریز نمیشن حس میکنم گزاره رو درست گرفته باشه...
-
آدمک
راستش اگه اول این تست رو نمی زدم نمی تونستم با اطمینان بگم ولی الان مطمئنم. از خوش شانسی من دوبار ازش استفاده شده بود. -
آدمک کلید 2 هست پس بله غلط گرفته