تست
-
@هویججج
[audio/S3yc-6F4B6J0iRc5p1xhI-o4.aac]@هویججج
و گفتم گزینه ۱ خودش ابهامه -
@هویججج
و گفتم گزینه ۱ خودش ابهامه@هویججج tRNA ی فاقد آمینو اسید چطور این رنا هم توانایی اتصال به mRNA رو داره(آنتی کدون داره)اما در جایگاه A که مستقر نمیشه؟
-
@هویججج tRNA ی فاقد آمینو اسید چطور این رنا هم توانایی اتصال به mRNA رو داره(آنتی کدون داره)اما در جایگاه A که مستقر نمیشه؟
@გამვლელი
خب مکمل نیست
میاد میشینه میبینم عههه کاملا مکمل هم نیستن پس میره
مثل کلید و قفل کلید -
@هویججج tRNA ی فاقد آمینو اسید چطور این رنا هم توانایی اتصال به mRNA رو داره(آنتی کدون داره)اما در جایگاه A که مستقر نمیشه؟
-
@გამვლელი بله اونم میتونه مکمل باشه و مستقر شه
حالا اینکه چه مکانیزمی باعث میشه پیوند های هیدروژنیش بشکنه و خارج شه معلوم نیس خارج از کتابهآدمک
اصلا هیدروژنی تشکیل نداده که بخواد بشکنه خب؟ -
@გამვლელი
خب مکمل نیست
میاد میشینه میبینم عههه کاملا مکمل هم نیستن پس میره
مثل کلید و قفل کلید@هویججج نه منظورم اینکه tRNA ای داریم که مکمل هست اما قبلا استفاده شده و آمینو اسید نداره و هنوز بارگیری نشده.چنین رنایی توانایی اتصال داره ولی در جایگاه A که مستقر نمیشه؟
-
@هویججج نه منظورم اینکه tRNA ای داریم که مکمل هست اما قبلا استفاده شده و آمینو اسید نداره و هنوز بارگیری نشده.چنین رنایی توانایی اتصال داره ولی در جایگاه A که مستقر نمیشه؟
@გამვლელი
ببین ما کنکور داریم و اینو تو کنکور در نظر نمیگیرن اینجوری
هیچ وقت از طراح باهوش تر نباش خب؟ -
@გამვლელი بله اونم میتونه مکمل باشه و مستقر شه
حالا اینکه چه مکانیزمی باعث میشه پیوند های هیدروژنیش بشکنه و خارج شه معلوم نیس خارج از کتابه -
@გამვლელი
هیچ وقت از طراح باهوش تر نباش خب؟@هویججج
فاز تستی دارن اینجور سوالا -
آدمک بهتره فقط احتمالاتی رو در نظر بگیریم که در چارچوب خوده کتاب بهش پرداخته شده حداقل در حد ی اشاره
مثلا مستقر نشدن trna غیر مکمل اشاره شده ولی دیگه مستقر نشدن trna بدون امینو اسید هیچ اشاره ای نشدهآدمک
دقیقااااا
اینا دیگه میشن رفرنس دانشگاهی که ما سواد نداریم
مثلا ممکنه اون trna نابود بشه یا حالا هرچیزی . -
آدمک
اصلا هیدروژنی تشکیل نداده که بخواد بشکنه خب؟ -
@გამვლელი
هیچ وقت از طراح باهوش تر نباش خب؟@هویججج
به روی چشم
راستی صدای دلنشینی دارید انگار که دارید دوبله می کنید. -
@هویججج
به روی چشم
راستی صدای دلنشینی دارید انگار که دارید دوبله می کنید.@გამვლელი
شما لطف دارین -
@هویججج نه نه مثلا شما فکر کن trna مکملی هس که قبلا استفاده شده و امینواسیدش کنده شده
اونم تو سیتوپلاسمه و ممکنه وارد شه و پبوند هیدروژنی تشکیل بده
ولی خب بهتره کلا راجب این قضیه ریز نشیم همونطور ک گفتم دیگه خیلی خارج کتاب میشه@هویججج پس اگه بگن به رناتن اشکال داره اما اگه بگن جایگاه A نه درست فهمیدم؟
-
@هویججج پس اگه بگن به رناتن اشکال داره اما اگه بگن جایگاه A نه درست فهمیدم؟
-
آدمک اشتباه منشن کردم ببخشید