سوال فیزیک گرما
-
بچه ها کسی میتونه اینو با دلیل برام بگه....؟ -
بچه ها کسی میتونه اینو با دلیل برام بگه....؟ -
اول دمای تعادل رو به دست میاریم بعد از رابطه mcDt مقدار گرمای هر فلز رو به دست میاریم و مقایسه می کنیم.درسته؟
@romisa1234
نه متاسفانه -
@romisa1234
نه متاسفانهSAHAR_BANOO در دوستان گلم سوال دارم.... گفته است:
@romisa1234
نه متاسفانهپس دمای محیط میشه دمای تعادل؟
-
بچه ها کسی میتونه اینو با دلیل برام بگه....؟SAHAR_BANOO جوابش گزینه چنده؟
-
اگه جوابشو میگفتین مطمئنتر حل میکردما:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
اگه ممکنه بگین کدوم گزینه درسته.من توکتابم نداشتم این این سوالو@milad91
درسته
ولی خب چرا اون دلتاتتای Al و 90 و دلتاتتای مس و 95 در نظر نگرفتیم تو سوالای دیگه اینکارو میکنیم بعد تناسب میگیریم اما اینجا این دماها رو به عنوان دلتاتتا درنظر نگرفته
نکته ثابت خاصی داره؟؟ -
اگه جوابشو میگفتین مطمئنتر حل میکردما:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
اگه ممکنه بگین کدوم گزینه درسته.من توکتابم نداشتم این این سوالو@milad91
من منتظر جوابتونم... -
بچه ها کسی میتونه اینو با دلیل برام بگه....؟SAHAR_BANOO در دوستان گلم سوال دارم.... گفته است:
بچه ها کسی میتونه اینو با دلیل برام بگه....؟دمشون گرم چ سوالایی میدادن تو کنکور اونموقع ها:|
ببینین شما علنا به یه نسبت از فرمول گرما برای آلومینیوم و برای مس نیاز دارین دیه
تو فرمول گرما دلتای دما داریم ک میشه دمای اون جسم اول داستان و دمای جسم بعد از یه زمان خاصی...که این زمان خاص وقتیه ک جسم به دمای "تتا" میرسه که مجهوله و ما هم تو نسبتمون مجهول میزاریم.....نهایتا میفهمیم ک خب تو نسبت یه مجهول داریم ک بدون داشتنش اصن عدد این نسبت بدست نمیاد...پس باید دمای محیطو میداشتیم ک یه عدد به عنوان نسبت گرمایی تحویل سوال بدیم ولی اونو نداریم و ج گزینه چار میشه دیه:/ -
ببخشید برام پیام هشدار نیومده بود برای همین دیر دیدم دوباره.
نه نکته خاصی نداره. فقط چون دمای محیط رو بهمون ندادن نمیتونیم اختلاف هارو (همون دلتا تتاهارو) حساب کنیم. (ولی اگر مثلا توی سوال میگفت این دوتا قطعه فلز رو کنارهم میذاریم که در اتصال باهم باشن و عایقبندی میکنیمشون و بعد در محیط میذاریم تا به تعادل برسن. اونوقت دمای محیط هیچ ربطی نداره به سیستممون. و میتونیم دمای تعادل رو بدست بیاریم و بعدش نسبت گرماهایی که یکیشون ازدست داده و اونیکی بدست آورده رو حساب کنیم.) -
@milad91
درسته
ولی خب چرا اون دلتاتتای Al و 90 و دلتاتتای مس و 95 در نظر نگرفتیم تو سوالای دیگه اینکارو میکنیم بعد تناسب میگیریم اما اینجا این دماها رو به عنوان دلتاتتا درنظر نگرفته
نکته ثابت خاصی داره؟؟SAHAR_BANOO ممنون
-
ببخشید برام پیام هشدار نیومده بود برای همین دیر دیدم دوباره.
نه نکته خاصی نداره. فقط چون دمای محیط رو بهمون ندادن نمیتونیم اختلاف هارو (همون دلتا تتاهارو) حساب کنیم. (ولی اگر مثلا توی سوال میگفت این دوتا قطعه فلز رو کنارهم میذاریم که در اتصال باهم باشن و عایقبندی میکنیمشون و بعد در محیط میذاریم تا به تعادل برسن. اونوقت دمای محیط هیچ ربطی نداره به سیستممون. و میتونیم دمای تعادل رو بدست بیاریم و بعدش نسبت گرماهایی که یکیشون ازدست داده و اونیکی بدست آورده رو حساب کنیم.)@milad91
متوجه شدم ' خیلی ممنون -
SAHAR_BANOO در دوستان گلم سوال دارم.... گفته است:
بچه ها کسی میتونه اینو با دلیل برام بگه....؟دمشون گرم چ سوالایی میدادن تو کنکور اونموقع ها:|
ببینین شما علنا به یه نسبت از فرمول گرما برای آلومینیوم و برای مس نیاز دارین دیه
تو فرمول گرما دلتای دما داریم ک میشه دمای اون جسم اول داستان و دمای جسم بعد از یه زمان خاصی...که این زمان خاص وقتیه ک جسم به دمای "تتا" میرسه که مجهوله و ما هم تو نسبتمون مجهول میزاریم.....نهایتا میفهمیم ک خب تو نسبت یه مجهول داریم ک بدون داشتنش اصن عدد این نسبت بدست نمیاد...پس باید دمای محیطو میداشتیم ک یه عدد به عنوان نسبت گرمایی تحویل سوال بدیم ولی اونو نداریم و ج گزینه چار میشه دیه:/moein
خیلی عالی ' ممنون -
@milad91
متوجه شدم ' خیلی ممنونSAHAR_BANOO خواهش میکنم
-
بچه ها کسی میتونه اینو با دلیل برام بگه....؟این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
SAHAR_BANOO ای بابا پاکیدم ک چجوری دیدین
ببخشید شرمنده قصد نداشتم وقتی متنو فرستادم دیدم بازم ببخشید
-
SAHAR_BANOO ای بابا پاکیدم ک چجوری دیدین
ببخشید شرمنده قصد نداشتم وقتی متنو فرستادم دیدم بازم ببخشید
سوال:درون یک ظرف اهنی به جرم یک کیلو مقدار 2 کیلو اب موجود است اگر دمای اولیه ظرف و اب 25 درجه سلسیوس باشهبرای انگه بخواهیم دمای سامانه را به 45 درجه سلسیوس برسانیم باید چند گرم متان بسوزانیم؟بر اثر سوختن هر مول متان 890 کیلو ژول گرما ازاد میشود.CFe=0.5 ژول برگرم درجه سانتی گراد
-
لطفا با دلیل پاسخ بدید
(هر2 سوال)
ممنون میشم