رسم نمودار تابع گویا که در صورتش قدر مطلق قرار گرفته
-
رسم نمودار تابع گویا که در صورتش قدر مطلق قرار گرفته
-
@نویسنده-کوچولو نمیتونم عکسی به اشتراک بذارم نم چرا؟:/
-
این پست پاک شده!
-
bec6deb3896117 در رسم نمودار تابع گویا که در صورتش قدر مطلق قرار گرفته گفته است:
بلد نیستی یا نمیشه؟🥲💔
-
bec6deb3896117 در رسم نمودار تابع گویا که در صورتش قدر مطلق قرار گرفته گفته است:
بلد نیستی یا نمیشه؟🥲💔
@نویسنده-کوچولو توی مرورگر نه میتونم چیزی دانلود کنم نه فایلی رو بفرستم که برمیگرده به تنظیمات گوشیم
با ایمیل خودمم صدبار امتحان کردم وصل نمیکنه -
@نویسنده-کوچولو توی مرورگر نه میتونم چیزی دانلود کنم نه فایلی رو بفرستم که برمیگرده به تنظیمات گوشیم
با ایمیل خودمم صدبار امتحان کردم وصل نمیکنهbec6deb3896117 🥲🥲💔
-
با ایمیل خودمم صدبار امتحان کردم وصل نمیکنهbec6deb3896117 در رسم نمودار تابع گویا که در صورتش قدر مطلق قرار گرفته گفته است:
توی مرورگر نه میتونم چیزی دانلود کنم نه فایلی رو بفرستم که برمیگرده به تنظیمات گوشیم
تنظیمات گوشی تون احتمالا ازتون میخواد به مرورگر دسترسی گالری رو بدید تا بتونه عکس رو اپلود کنه ... خب دسترسی بدید اگر خواستید باز بعدا دسترسی مرورگر به گالری یا فایل هارو لغو کنید.
-
توی مرورگر نه میتونم چیزی دانلود کنم نه فایلی رو بفرستم که برمیگرده به تنظیمات گوشیم
تنظیمات گوشی تون احتمالا ازتون میخواد به مرورگر دسترسی گالری رو بدید تا بتونه عکس رو اپلود کنه ... خب دسترسی بدید اگر خواستید باز بعدا دسترسی مرورگر به گالری یا فایل هارو لغو کنید.
outsider چند وخته حال نداشتم برم درستش کنم تو تنظیمات دیگه وخ گذاشتم رفتم پیداش کردم و دسترسی دادم😕 درست شد بلاخره