ریاضی(تابع)
-
سلام بچه ها این سوال رو تو جواب قسمتی که دورش دایره میکشم هر چی فک میکنم یادم نمیاد چجوری حل میشد(بد مدتا دارم تست میزنم)
ضربدر معکوسش میکنیم این میشه یا...؟
-
-
سلام بچه ها این سوال رو تو جواب قسمتی که دورش دایره میکشم هر چی فک میکنم یادم نمیاد چجوری حل میشد(بد مدتا دارم تست میزنم)
این پست پاک شده! -
-
ME0LIKA صورت و مخرج رو ضربدر مزدوج زیر رادیکال کرده برای همین صورت رادیکالی شده و مخرج شده 1 ...
-
اینم میگین تعیین علامتش چجوری بدست اومد؟؟
-
ME0LIKA
ریشه صورت و مخرج رو به دست بیار
علامت آخرین ردیف میشه نسبت علامت ضرایب ایکس
بعد چون ریشه سادس یکی در میون علامت ها عوض میشه -
ME0LIKA
ریشه صورت و مخرج رو به دست بیار
علامت آخرین ردیف میشه نسبت علامت ضرایب ایکس
بعد چون ریشه سادس یکی در میون علامت ها عوض میشهپرستو بابایی میدونی چیه من اینو بدست اوردم فکر کردم ایکس ها عضو -5 تا 13 هستش بعد من گفتم شاید دارم اشتباع بدست میارم .. چون از ما ایکس های بزرگ تر از صفر رو خواسته ولی عددی که تو پاسخنامست (-5تا13) تو تعیین علامت جزو منفیاست
ولی الان یبار دیگ سوالو دیدم فهمیدم
دمتتت گرم -
اخرشو اصلا متوجه نمیشم!
-
پرستو بابایی میدونی چیه من اینو بدست اوردم فکر کردم ایکس ها عضو -5 تا 13 هستش بعد من گفتم شاید دارم اشتباع بدست میارم .. چون از ما ایکس های بزرگ تر از صفر رو خواسته ولی عددی که تو پاسخنامست (-5تا13) تو تعیین علامت جزو منفیاست
ولی الان یبار دیگ سوالو دیدم فهمیدم
دمتتت گرمME0LIKA
آها که اینطور ،خواهش می کنم -
ME0LIKA
شرط وارون پذیری یک به یک بودنه
نقطه a روی خط با ضابطه پایینه
y این نقطه رو توی ضابطه میزاریم ایکسش به دست میاد ۶- -
ME0LIKA
شرط وارون پذیری یک به یک بودنه
نقطه a روی خط با ضابطه پایینه
y این نقطه رو توی ضابطه میزاریم ایکسش به دست میاد ۶-پرستو بابایی اها فهمیدم مرسی عزیزم
-
پرستو بابایی اها فهمیدم مرسی عزیزم
ME0LIKA
قربونت ️