مشکل جدی دارم
-
@khanoomi اره باید همینکارو کنم که واقعا بده وقتی میبینی سوالو میتونی جواب بدی ولی وقتت تموم شده.. خلاصه که این مشکل مدیریت زمانو هممه دارن تنها راهش ازمون زیاده نه فقط تست زماندار زدن
مآهور خیلی دوس داشتم زیاد آزمون بدم ولی تست کتابام خوندن جزوه واینا اینقد زیادن که نمیشه ولی هرجوری شده باید تعداد ازمونامو ببرم بالا
تو ماز میدی؟
دیشب کوثر گف اونو بده بعدن ب چیز خوردن افتادم واقعن سخته قلم در برابرش هیچم نیس پشیمون شدم از دادنش -
مآهور خیلی دوس داشتم زیاد آزمون بدم ولی تست کتابام خوندن جزوه واینا اینقد زیادن که نمیشه ولی هرجوری شده باید تعداد ازمونامو ببرم بالا
تو ماز میدی؟
دیشب کوثر گف اونو بده بعدن ب چیز خوردن افتادم واقعن سخته قلم در برابرش هیچم نیس پشیمون شدم از دادنش -
تو ماز میدی؟
دیشب کوثر گف اونو بده بعدن ب چیز خوردن افتادم واقعن سخته قلم در برابرش هیچم نیس پشیمون شدم از دادنش@khanoomi من خودمم کتاب تست زیاد دارم ولی الان یکی دو ازمونه که دارم سعی میکنم از سشنبه هفته دوم به بعد روزی یه ازمون بزنم با تحلیل + تست یکی از درسا که هنوزم ضعف دارم
تا قبل سشنبه کتاب تستامو فقط کار میکنم.
نمیدونم چقدر جواب میده ولی سر ازمون قبلی که نتیجه گرفتم -
@khanoomi نه من ازمون اصلیم که قلمه اما در کنارش هر ازمونی که دم دستم اومد میزنم مازم بعضی وقتا میزنم البته برای تابستونشو چون جمعبندی پایه بود برای مرور خوبه
اره سخته کلا ماز -
@khanoomi من خودمم کتاب تست زیاد دارم ولی الان یکی دو ازمونه که دارم سعی میکنم از سشنبه هفته دوم به بعد روزی یه ازمون بزنم با تحلیل + تست یکی از درسا که هنوزم ضعف دارم
تا قبل سشنبه کتاب تستامو فقط کار میکنم.
نمیدونم چقدر جواب میده ولی سر ازمون قبلی که نتیجه گرفتم -
@khanoomi مثلا برای ازمون این هفته من قراره این ازمونا که تو این تاپیک گذاشتمو بزنم:
https://forum.alaatv.com/post/3270130
https://forum.alaatv.com/post/3270136گاج و خیلی سبز. شاید ازمون مرحله 2 تابستون مازو هم کار کنم که فایلشو ندارم پرینت شدشو دارم
-
@khanoomi اخه چرا فکر میکنی نباید این مشکلو داشته باشم و بیام اینجا دروغ بگم :|
من همیشه خدا وقت کم میارم سر ازمون با اینکه تو خونه به زمانم میرسم. همیشه مجبورم مثلا سر زیست بجای 50 دقیقا 60 دقیقه باشم از اون طرف وقت دفترچه دومم کم میشه از دفترچه سومم میزنم باز سر دفترچه سوم بجای یک ساعت تو 40 دقیقه جواب میدم یا حتی کمتر
حوزمونم که هر سه تا دفترچه رو باهم میده به عهده خودمون میزاره که هرکدومو چقدر جواب بدیم... که این خیلی بده
کلا مدیریت زمانم افتضاحهمآهور
راست میگه من پارسال وقت اضافه میاوردم
( وقتی هیچی بلد نیستی ) -
@khanoomi مثلا برای ازمون این هفته من قراره این ازمونا که تو این تاپیک گذاشتمو بزنم:
https://forum.alaatv.com/post/3270130
https://forum.alaatv.com/post/3270136گاج و خیلی سبز. شاید ازمون مرحله 2 تابستون مازو هم کار کنم که فایلشو ندارم پرینت شدشو دارم
-
مآهور در مشکل جدی دارم گفته است:
له 2 تابستون مازو هم کار کنم که فایلشو ندارم پرینت
خیلی کمکم کردی
منم سعی میکنم بزنم
خبر موفقیتتو میدی بهمون ایشالا -
@khanoomi
من خودم امسال وقت کم میارم ( برای مسایل شیمی)ولی پارسال چون بی سواد بودم ... -
هویججج در مشکل جدی دارم گفته است:
مآهور
راست میگه من پارسال وقت اضافه میاوردم
( وقتی هیچی بلد نیستی )
من سر درس ریاضی کنکور تیر 1402: -
هویججج نگووو بی سواد بگو چون نخونده بودم وگرنه کسی بیسواد نیس فقط نخونده اون مبحثو
اره منم یکی از دوستام خیلی وقتا بیکاره سر جلسه آی کیوش خیلی بالاس ولی ازش استفاده نمیکنه به بودجه نمیرسه هیچ وقت@khanoomi
جات خالی پارسال چه انیمه های دیدم
-
@khanoomi
میشه بگین نسبت به پارسال چه تغییراتی داشتین -
هویججج من سال سومیم اولین کنکورم 401 بود که از دهم میخوندم براش حرف هیچ مشاوریو قبول نداشتم نه حرف مامان بابا هیچ کسسس فک میکردم عقل کلمو خودم همه چیو میدونم بعد از 2سالونیم درس خوندن اشتبا (موهام سیخ شد) رفتم سر جلسه دیدم اصن من هیچی نمیدونم سر جلسه فهمیدم چ راهیو رفتم وچ عمریو از دس دادم پارسال پیش ی مشاوری بودم به نام ترین مشاور استانمونه اون عالی بود تونس راهو نشونم بده و یکم بسازدتم امسالم خودم اشتباهاتو درآوردم و ترکیبی از این همه تجربه باعث شده خیلی بهتر باشم نسب به دوسال قبل
-
هویججج من سال سومیم اولین کنکورم 401 بود که از دهم میخوندم براش حرف هیچ مشاوریو قبول نداشتم نه حرف مامان بابا هیچ کسسس فک میکردم عقل کلمو خودم همه چیو میدونم بعد از 2سالونیم درس خوندن اشتبا (موهام سیخ شد) رفتم سر جلسه دیدم اصن من هیچی نمیدونم سر جلسه فهمیدم چ راهیو رفتم وچ عمریو از دس دادم پارسال پیش ی مشاوری بودم به نام ترین مشاور استانمونه اون عالی بود تونس راهو نشونم بده و یکم بسازدتم امسالم خودم اشتباهاتو درآوردم و ترکیبی از این همه تجربه باعث شده خیلی بهتر باشم نسب به دوسال قبل
@khanoomi
میشه بهم بگی چیکار کردی ؟
چجوری بهتر شدی ؟
چه چیزی رو تغییر دادی؟
( من الان ترازم کمه ۵۷۰۰ ایناست)