سهمی
-
سلام
ببخشید میشه این سوال به من توضیح بدید چرا از طول راس سهمی حل شده
من تو این سوالا نمیتونم تشخیص بدم از طول راس سهمی حل کنم یا عرض راس میشه کمکم کنید
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
فرض کنید یک سهمی به معادله ax^2 + bx + c = y دارید. اگر a>0 باشه سهمی مینیمم داره. اگر a<0 سهمی ماکزیمم داره.
x راس سهمی میشه نقطه ای که در اون مقدار سهمی یعنی y ماکزیمم یا مینیمم بشه.پس x راس میگه سهمی کجا ماکزیمم یا مینیمم میشه و y راس سهمی میگه مقدار ماکزیمم یا مینیمم چقدره.
-
فرض کنید یک سهمی به معادله ax^2 + bx + c = y دارید. اگر a>0 باشه سهمی مینیمم داره. اگر a<0 سهمی ماکزیمم داره.
x راس سهمی میشه نقطه ای که در اون مقدار سهمی یعنی y ماکزیمم یا مینیمم بشه.پس x راس میگه سهمی کجا ماکزیمم یا مینیمم میشه و y راس سهمی میگه مقدار ماکزیمم یا مینیمم چقدره.
outsider پس فرقشون در این فقط
مثلا سوالی بدن میشه از دوتاش حل کرد -
outsider پس فرقشون در این فقط
مثلا سوالی بدن میشه از دوتاش حل کردForuzan Taheri
بستگی به سوال داره. سوال معمولا مقدار ماکزیمم یا مینیمم رو میخواد همون y راس.البته راه حل های دیگه هم داره ولی نمیدونم توی رشته تجربی تدریس میشه یا نه.
-
Foruzan Taheri
بستگی به سوال داره. سوال معمولا مقدار ماکزیمم یا مینیمم رو میخواد همون y راس.البته راه حل های دیگه هم داره ولی نمیدونم توی رشته تجربی تدریس میشه یا نه.
outsider خیلی ممنون لطف کردید 🥰
تو کتاب تست و فیلمهایی که من دیدم بیشتر x سهمی بعضی هاش y ولی من نمیتونم تشخیصش بدم -
outsider خیلی ممنون لطف کردید 🥰
تو کتاب تست و فیلمهایی که من دیدم بیشتر x سهمی بعضی هاش y ولی من نمیتونم تشخیصش بدمForuzan Taheri
فرقشون خیلی خیلی واضحه یکی میگه سهمی کجا ماکزیمم/مینیمم میشه یکی مشخص میکنه مقدار این ماکزیمم یا مینیمم چقدره.اگر سوالی هست که متوجهش نمیشید بفرستید.
-
Foruzan Taheri
فرقشون خیلی خیلی واضحه یکی میگه سهمی کجا ماکزیمم/مینیمم میشه یکی مشخص میکنه مقدار این ماکزیمم یا مینیمم چقدره.اگر سوالی هست که متوجهش نمیشید بفرستید.
outsider حتما خیلی ممنونم 🥰