اکسایش پیرووات
-
سلام عصرتون بخیر ✨

بچه ها جواب تست میشه گزینه۱
ولی سوالم اینه ...مگه اول کاهش تعداد کربن رو نداشتیم و بعد تولید NADH ؟🚶🏻🤧
چرا گفته همزمان؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
دوازدهم -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
یه سوال دیگه هم اینجا بپرسم ..
مولکولی که به کمک انتقال فسفات های خود در دو مرحله مستقیما موجب تولید ATP می شود .
کدوم میشه ؟ -
سلام عصرتون بخیر ✨

بچه ها جواب تست میشه گزینه۱
ولی سوالم اینه ...مگه اول کاهش تعداد کربن رو نداشتیم و بعد تولید NADH ؟🚶🏻🤧
چرا گفته همزمان؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
دوازدهمپرستو بابایی اتفاقا بنظرم از معدود طراحاییه که نظرش درسته و من ۱ رو قبول دارم
هر دوی این اتفاقات در یک واکنش انجام میشن
یک واکنش اکسایش کاهشه که پیرروات اکسایش پیدا میکنه و nad+ کاهش
هرچند مولف کتاب درسی دو فلش رو تو شکل با اختلاف از هم کشیده ک بنظرم درستش این بود دو فلش رو از یه نقطه خارج میکرد -
یه سوال دیگه هم اینجا بپرسم ..
مولکولی که به کمک انتقال فسفات های خود در دو مرحله مستقیما موجب تولید ATP می شود .
کدوم میشه ؟پرستو بابایی بنظرم منظورش قند دو فسفاته هستش که در مرحله اخر گلیکولیز طی دو مرحله(اصن بگیم زیر مرحله که با مراحل اصلی گلیکولیز قاطی نشه) فسفات هاشو از دست میده طبق شکل
-
پرستو بابایی بنظرم منظورش قند دو فسفاته هستش که در مرحله اخر گلیکولیز طی دو مرحله(اصن بگیم زیر مرحله که با مراحل اصلی گلیکولیز قاطی نشه) فسفات هاشو از دست میده طبق شکل
-
پرستو بابایی اتفاقا بنظرم از معدود طراحاییه که نظرش درسته و من ۱ رو قبول دارم
هرچند مولف کتاب درسی دو فلش رو تو شکل با اختلاف از هم کشیده ک بنظرم درستش این بود دو فلش رو از یه نقطه خارج میکردآدمک در اکسایش پیرووات گفته است:
هرچند مولف کتاب درسی دو فلش رو تو شکل با اختلاف از هم کشیده ک بنظرم درستش این بود دو فلش رو از یه نقطه خارج میکردبالاخره توی آزمون ها و کنکور کدوم رو باید در نظر بگیریم ؟🙁
-
پرستو بابایی بنظرم منظورش قند دو فسفاته هستش که در مرحله اخر گلیکولیز طی دو مرحله(اصن بگیم زیر مرحله که با مراحل اصلی گلیکولیز قاطی نشه) فسفات هاشو از دست میده طبق شکل
آدمک
ممنونم از شما 🌱 -
آدمک در اکسایش پیرووات گفته است:
هرچند مولف کتاب درسی دو فلش رو تو شکل با اختلاف از هم کشیده ک بنظرم درستش این بود دو فلش رو از یه نقطه خارج میکردبالاخره توی آزمون ها و کنکور کدوم رو باید در نظر بگیریم ؟🙁
پرستو بابایی فک کنم تو ازمونا جدا در نظر بگیرن... ینی خلاف این تست ( با استناد بر جدایی فلش ها تو شکل)
ولی بنظر من این تست عقلانی تره -
آدمک
ممنونم از شما 🌱پرستو بابایی خواهش میکنم
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on