اکانتم:'
-
هر که نان از عمل خویش خورد منت حاتم طایی نبرد:I
خودم میشینم جون میکنم کار میکنم لایک جمع میکنم آخر پیری مث پیرمرد خارکش:I -
هر که نان از عمل خویش خورد منت حاتم طایی نبرد:I
خودم میشینم جون میکنم کار میکنم لایک جمع میکنم آخر پیری مث پیرمرد خارکش:I -
-
@Alba
سلام سانیا جان
منم رمزی که میخواستم باهاش اینجا وارد بشم رو فراموش کردم و بعد که اینجا با کدملی و شماره تماس شد خیلی خوب شد
ولی ممکنه مثلا یه بار میخوام وارد بشم ازم رمز بخواد؟
اونوقت چیکارکنم ؟ -
JuDi آیداااا
سلام
میگم من هفته قبل که انجمن بودم رفتم توی ویرایش پروفایل بعدش لغو اتصال به حساب سایت الا را زدم و بعد انجمن از حسابم پرتم کرد بیرون و برای ورود ایمیل و رمزش را میخواست. خب من حتی ایمیلمم یادم نمیاد چه برسه رمزش، رمز حساب انجمنم یادم نمیاد اصلا، چون از ۱۴۰۱ هربار اومدم با همون پیامکی که الا میفرستاد وارد میشدم. همون شبم دوباره با شماره حساب الا وارد شدم ولی خود انجمن یه اکانت جدید(همین اکانت فعلی) را ساخت. الان نه رمز انجمن را یادمه نه ایمیلمو نه رمز ایمیلو نه هیچی
یعنی هیچجوری نمیشه حساب قبلیمو برگردونم ؟!
-
JuDi آیداااا
سلام
میگم من هفته قبل که انجمن بودم رفتم توی ویرایش پروفایل بعدش لغو اتصال به حساب سایت الا را زدم و بعد انجمن از حسابم پرتم کرد بیرون و برای ورود ایمیل و رمزش را میخواست. خب من حتی ایمیلمم یادم نمیاد چه برسه رمزش، رمز حساب انجمنم یادم نمیاد اصلا، چون از ۱۴۰۱ هربار اومدم با همون پیامکی که الا میفرستاد وارد میشدم. همون شبم دوباره با شماره حساب الا وارد شدم ولی خود انجمن یه اکانت جدید(همین اکانت فعلی) را ساخت. الان نه رمز انجمن را یادمه نه ایمیلمو نه رمز ایمیلو نه هیچی
-
JuDi یه رمزی که حدس میزدم برای حسابم توی انجمن قبلا گذاشتمو زدم بعد این اومده. حساب کاربریم مسدود شده یعنی چی؟! اخراجم کردینه؟🥴️
-
JuDi آیداااا
سلام
@7e521f871c0e75 سلام
گذرواژه و ایمیل جزو حریم شخصی محسوب میشه و من دسترسی ندارم که بخوام چککنم و بهت بگم.
اتصالت به فروم رو قطع کردی و یه اکانت جدید بهت داده شده.
تنها روش بازیابی اکانت همونه متاسفانه اگه اون انجام نشه امکان بازیابی نیست. -
JuDi یه رمزی که حدس میزدم برای حسابم توی انجمن قبلا گذاشتمو زدم بعد این اومده. حساب کاربریم مسدود شده یعنی چی؟! اخراجم کردینه؟🥴️
-
@7e521f871c0e75 سلام
گذرواژه و ایمیل جزو حریم شخصی محسوب میشه و من دسترسی ندارم که بخوام چککنم و بهت بگم.
اتصالت به فروم رو قطع کردی و یه اکانت جدید بهت داده شده.
تنها روش بازیابی اکانت همونه متاسفانه اگه اون انجام نشه امکان بازیابی نیست. -
@7e521f871c0e75
میترااا میتراااااااآیا تو میترا هستی
سلاااامممممم
ثبت نام ترمیم معدل شروع شده هرچند خودم هنوز نتونستم ثبت نام کنم
ولی خلاصه شروع شده
گفته بودی بگم
@نویسنده-کوچولو سلااام:)
عه اسمم بغضم گرفت🥲
ممنون که یادت بود بگی ...
توی سایت قلمچی دیدم گفتن
توی خود سایت مای مدیو اگه با سیستم بری نوشته مورد دومی قرمزه
خلاصه من خودم هرشب همین صفحه رو چک میکنم اگه قرمزه سبز شده باشه یعنی ثبت نام، حملههههه 🥴️ -
عه اسمم بغضم گرفت🥲
توی سایت قلمچی دیدم گفتن
خلاصه من خودم هرشب همین صفحه رو چک میکنم اگه قرمزه سبز شده باشه یعنی ثبت نام، حملههههه 🥴️ -
عه اسمم بغضم گرفت🥲
توی سایت قلمچی دیدم گفتن
@7e521f871c0e75
هعیی میتراااا وهعیییی
میدونی اصلا هیچی نمیاد من حتی وارد سایت نمیتونم بشم
تهش میدم کافی نت درست کنه برام واقعا دیگ نمیدونم