سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم...
-
سلام
به این تصویری که کشیدم دقت کنید
داره میگه الزاما دوتا زردپی از یه ماهیچه، به دوتا استخوان متفاوت متصل نیستند.ممکنه به یه استخوان وصل باشن. مثل اون بالاییا که هر دوتاشون به یه استخوان وصلن.
اما اگر بخوایم کل زرد پی ها رو در نظر بگیریم، به طور کلی همشون به یه استخوان متصل نیستند و به استخوان های متفاوتی متصلند. توی شکل ما به استخوان ها بالایی و پایینی وصلن
اما همون طور که گفتیم ممکنه دوتا زرد پی به یه استخوان وصل باشن
@_Narges -
راستش نمیدونم درست دارم میگم یا نه ولی زردپی ماهیچه ۲ سر بازو که به کتف اتصال داره شاید یه مثال ازش باشه
@_Narges -
@_Narges
خواهش می کنم
بله
شکل ص 46 و 48
دو سر با دوتا زرد پی به کتف وصل میشه
البته توی 48 یکی از زرد پی ها انگار به بازو وصل میشه
اما بالاخره اینطور در نظر میگیرن که دوتاش به کتف وصل میشه
نمیدونم چرا
ولی به هر صورت هست -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Narges_ on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Narges
خواهش می کنم -
Reza-H در آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم... گفته است:
f.nalist
آره. ولی توی عکس تو هم زرد پی های بالایی دو سر یکیش به بازو وصله. درسته؟توی تستا دیدم که میگن هیچ کدوم از زردپی های ماهیچه دو سر بازو به استخوان بازو متصل نیست
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
یکی نبود؟ -
Reza-H در آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم... گفته است:
اینطور در نظر میگیرن که دوتاش به کتف وصل میشه
پرستو بابایی
آره. گفتم -
پرستو بابایی
این موضوع دردسر زیاد داره
من با رحمان حدود دو ساعت با هم سر و کله زدیم رسیدیم بهش ولی جای ایراد داره
که
طراح همون عادی ببینه عکسو یا وارد جزئیات بشهبنابراین شاید این از نظر شما درست در نیادش