IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم...
-
@_Narges قرار بود منشنم کنی
خب....
ماهیچه سه سر بازو چهارتا زردپی داره
۳ زرد پی در بالا داره...
یکی به کتف ....دوتا به بازو
یکی هم در پایین داره که به زند زیرین وصل میشه 🦴 -
parsa_tabaei
جزوه پیکسولوژی -
-
پرستو بابایی منم الان اینو دیدم رفتم رو شکل دقت کردم درسته
parsa_tabaei
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Sally on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@هویججج در آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم... گفته است:
کسی که جزء نویسنده هاشه خودش جزوه رو نمی خونه
واییی یکی منو بنشونه پای این جزوه -
آدمک
مرسی آره خودمم اصلا بهش دقت نکرده بودم!
ولی خب بازم توی تستا ندیدم اینقدر ریز بشن ،همش گفتن از طریق یکی به استخوان بازو متصله -
پرستو بابایی اره منم تو تستی ندیده بودم
-
@هویججج در آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم... گفته است:
جزوه پیکسولوژی
این جزوه از دبیر یا انتشارات خاصیه ?چون تو اینترنت چیزی ازش نبود
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to parsa_tabaei on آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی
واو
ممنون️ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to parsa_tabaei on آخرین ویرایش توسط انجام شده
parsa_tabaei
موفق باشید ،ازش بهترین استفاده رو ببرید -
-
parsa_tabaei
خود بچه های اینجا نوشتن
تو تایپک ها بگردین پیدا میکنین