ی چیزی هس تو این سوال
-
جواب این سوالو بفرستین من 3 بار تو بازه های زمانی مختلف حلش کردم و به ی جواب رسیدم که پاسخنامه میگه غلطه ولی خودشم ی حرکت زده که به ذهن دانش آموز نمیرسه شما حل کنین ببینم کدوم گزینه میشه
![IMG_20240124_203554[1].jpg](/assets/uploads/files/1706116109304-img_20240124_203554-1-resized.jpg)
-
-
Hhh Hh ممنون گلم یادم رف
-
مآهور جزو بودجه هس
-
مآهور جزو بودجه هس
-
جواب این سوالو بفرستین من 3 بار تو بازه های زمانی مختلف حلش کردم و به ی جواب رسیدم که پاسخنامه میگه غلطه ولی خودشم ی حرکت زده که به ذهن دانش آموز نمیرسه شما حل کنین ببینم کدوم گزینه میشه
![IMG_20240124_203554[1].jpg](/assets/uploads/files/1706116109304-img_20240124_203554-1-resized.jpg)
@khanoomi در ی چیزی هس تو این سوال گفته است:
جواب این سوالو بفرستین من 3 بار تو بازه های زمانی مختلف حلش کردم
به این دقت کردین که حجم سیم یعنی LA ثابته اما L و A خودشون دارن تغییر میکنن؟ و به همین علت مقاومت R تغییر میکنه.
احتمالا اشتباهتون اینجا باشه.چون دما تغییر نکرده کل سوال با همون R=pL/A باید حل بشه.
-
به این دقت کردین که حجم سیم یعنی LA ثابته اما L و A خودشون دارن تغییر میکنن؟ و به همین علت مقاومت R تغییر میکنه.
احتمالا اشتباهتون اینجا باشه.چون دما تغییر نکرده کل سوال با همون R=pL/A باید حل بشه.
outsider به همه اینا دقت میکنم ولی بازم جواب اشتبا در میاد
اگ میشه شمام حل کنین -
مآهور نه در مورد همون ساختار مقاومته
-
outsider به همه اینا دقت میکنم ولی بازم جواب اشتبا در میاد
اگ میشه شمام حل کنین -
-
outsider چرا طولا بتوان میرسن اخه؟ من اینو نمیفمم ولی درست حل کردی ایول
-
outsider چرا طولا بتوان میرسن اخه؟ من اینو نمیفمم ولی درست حل کردی ایول