حامل الکترون
-
سلام وقتتون بخیر 🌱

گزینه ۲ رو با چی رد می کنید؟ -
سلام وقتتون بخیر 🌱

گزینه ۲ رو با چی رد می کنید؟پرستو بابایی
باکتری میتوکندری نداره :" -
پرستو بابایی
باکتری میتوکندری نداره :"Reza-H
آهان متوجه شدم پس ،توی پروکاریوت ها که هیچ اندامکی ندارن به جز گلیکولیز که توی سیتوپلاسم انجام میشه سایر مراحل تنفس ساخته ای کجا انجام میشه؟
یا اصلا انجام میشه یا نه ؟ -
Reza-H
آهان متوجه شدم پس ،توی پروکاریوت ها که هیچ اندامکی ندارن به جز گلیکولیز که توی سیتوپلاسم انجام میشه سایر مراحل تنفس ساخته ای کجا انجام میشه؟
یا اصلا انجام میشه یا نه ؟پرستو بابایی
تنفس سلولی تا اونجایی که من فهمیدم توی پروکاریوت ساده تره
اما آره. مراحل اصلیشون با هم مشابه هست و همشون توی همون سیتوپلاسم انجام میشه -
Reza-H
یا اصلا انجام میشه یا نه ؟پرستو بابایی سلام
تو باکتریا، زنجیره انتقال الکترون بجای میتوکندری، در غشای سلول انجام میشه -
من درباره اینکه دقیقا تنفس سلولی توی باکتری کجا انجام میشه اطلاعات کافی دقیق ندارم که توی سیتوپلاسم انجام میشه یا غشا یا جای دیگه. به خاطر همین احتمالا حرف سینا از حرف من درست تره
ولی این رو مطمئنم که توی میتوکندری انجام نمیشه 😂 -
پرستو بابایی سلام
تو باکتریا، زنجیره انتقال الکترون بجای میتوکندری، در غشای سلول انجام میشه@سینا-0
مچکرم🌱 -
من درباره اینکه دقیقا تنفس سلولی توی باکتری کجا انجام میشه اطلاعات کافی دقیق ندارم که توی سیتوپلاسم انجام میشه یا غشا یا جای دیگه. به خاطر همین احتمالا حرف سینا از حرف من درست تره
ولی این رو مطمئنم که توی میتوکندری انجام نمیشه 😂Reza-H
بله ممنون 😂✨
نه خب طبیعتا چون توی کتاب هم ازش حرفی نزده پس لزومی نداره بدونیم
فقط یه ابهام برام به وجود اومده بود که تنفس یاخته ای توی پروکاریوت به چه شکله که متوجه شدم 🌹 -
Reza-H
بله ممنون 😂✨
نه خب طبیعتا چون توی کتاب هم ازش حرفی نزده پس لزومی نداره بدونیم
فقط یه ابهام برام به وجود اومده بود که تنفس یاخته ای توی پروکاریوت به چه شکله که متوجه شدم 🌹پرستو بابایی
خواهش می کنم 😂🌹