Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
نظرتون چیه در موردش چیه؟
-
سوال اصلی در مورد پتانسیل بود که فکر میکنم متوجه پاسخش شدید.
اما میدان، میدان در بی نهایت صفره وقتی برسیم به نقطه ای که فاصلش تا O برابره با نصف طول پاره خط هست اندازه میدان ماکزیمم میشه بعد از این نقطه تا O کاهش داره اندازه تا صفر بشه.
-
@Outsider در نظرتون چیه در موردش چیه؟ گفته است:
فاصلش تا O برابره با نصف طول پاره خط هست اندازه میدان ماکزیمم میشه
این شاید غلط باشه چون از حفظ گفتم (سوالشو قبلا حل کردم)
اما مهم نیست نقطه کجاست بعیده کسی ازتون بخواد پیداش کنید.
با همون خطوط میدان که تصویرش رو فرستادید میشه استدلال کرد. و دقت کنید که در مورد تغییرات اندازه میدان حرف میزنیم ن خود میدان.