Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
نظرتون چیه در موردش چیه؟
-
f.nalist
شما رشتتون تجربیه. نمیدونم مسایل بهینه سازی حسابان 2 و کاربرد مشتق و ... رو میخونید یا نه.
برای رشته ریاضی سوال سختی نیست چون این ها رو میخونن. فقط میدان رو روی یک نقطه دلخواه پاره خط حساب میکنیم بعد باید نسبت به متغیر که فاصله اون نقطه تا O هست مشتق بگیریم و مساوی 0 بزاریم این مستقیم نقطه ای که میدان در اون ماکزیمم میشه رو بهتون میده. اما یه سری نکته داره مثلا این که مشتق گرفتن و مساوی 0 گذاشتن همه جا جواب نمیده و باید بررسی کرد که ایا این نقطه واقعا ماکزیمم مطلقه یا نه نسبیه اما این توی شرایط این سوال جواب میده این کار و واقعا ماکزیمم مطلق رو میده. -
آدمک در نظرتون چیه در موردش چیه؟ گفته است:
f.nalist ولی من هنوز نمیفهمم انرژی چه ربطی به این موضوع داره
بنظرم اگر بار سومی بود که در حال حرکت روی این خط بود میتونستیم انرژی رو بیاریم تو کار
اینجا صرفا راجب پتانسیل الکتریکیه
شایدم من اشتباه میکنم بهتره از ی دبیر بپرسیدمهدی من بحث رو کامل نخوندم
ولی پتانسیل الکتریکی همون انرژی هست خب
انرژی پتانسیل الکتریکی
مثل انرژی پتانسیل گرانشی
یا انرژی پتانسیل کشسانی
و ...
البته شایدم بحث این نباشه گفتم منم یه چیزی گفته باشم -
Saudade 19 0 نه ممد پتانسیل الکتریکی ماهیتش انرژی نیس
ولتاژ تو الکتریسیته یه چیزی شبیه به ارتفاع تو گرانشه بنظرم
میدونیم ولتاژ انرژی نیس ولی مثلا الکترون ولت انرژیه
میدونستم توضیحات اون عکس نقص داره چون باید برای استفاده از این فرمول یه بار ازمون در نظر بگیریم
چون اصن تغییر انرژی رو واسه چه جسمی در نظر داریم میگیریم؟
اگر بار آزمون مثبتی رو فرض کنیم که داره رو اون خط حرکت میکنه میتونیم بگیم انرژی پتانسیلش افزایش پیدا میکنه و چون مثبته پس پتانسیل الکتریکی در حال افزایشه
حالا اگر بار ازمون رو منفی در نظر بگیریم میدونیم انرژی پتانسیل الکتریکی در حال کاهشه و چون بار منفیه پس پتانسیل بازم در حال افزایشه -
Saudade 19 0 در نظرتون چیه در موردش چیه؟ گفته است:
ولی پتانسیل الکتریکی همون انرژی هست خب
انرژی پتانسیل الکتریکی U و پتانسیل الکتریکی V دو تا کمیت مختلفن.
فرض کن یه میدان داری و یک بار q توی این میدان هست. به آرایش سیستم میدان و بار میشه یک انرژی پتانسیل نسبت داد که هم به میدان ربط داره هم به بار.
اما پتانسیل V فقط ویژگی خود میدانه مستقل از اون بار q به هر نقطه از میدان میشه یک پتانسیل V نسبت داد. -
@Outsider
بله دوست عزیز دقیقا منظور منم همین بود