دوره مسائل کنکور
-
سلام بچه ها
من واقعا اعصابم از این بابت مسائل شیمی داغونه
دوره های شیمی آلا هم با هیچکدوم ارتباط نمیگیرم
با کتاب کمک آموزشی هم اصلا مفهوم رو نمیگیرم
شما دوره یا کلاسی می شناسید که توش مسائل کنکور رو هم به روش زنجیره ای هم به روش مسائل آموزش بده؟@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
G Gharibe Gomnam marked this topic as a question on
-
سلام بچه ها
شما دوره یا کلاسی می شناسید که توش مسائل کنکور رو هم به روش زنجیره ای هم به روش مسائل آموزش بده؟@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402Gharibe Gomnam
کمربند مشکی هادیان فرد (ماز) صرفا برای مسائل هست ممکنه کارِتون رو راه بندازه -
سلام بچه ها
@ریاضیا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402Gharibe Gomnam
سلام ریحانه روتین حل مسئله برا شیمی داری؟ یا مثلا کتاب مسائل خیلی سبز یا الگورو؟ -
Gharibe Gomnam
کمربند مشکی هادیان فرد (ماز) صرفا برای مسائل هست ممکنه کارِتون رو راه بندازهSaudade 19 0
مرسی -
Gharibe Gomnam
سلام ریحانه روتین حل مسئله برا شیمی داری؟ یا مثلا کتاب مسائل خیلی سبز یا الگورو؟Mehrsa 14
آره دارم مسائل خیلی سبز رو
بعد واسه مسائل اسید و باز و ph هیچی ازش نفهمیدم بنظرم خود خیلی سبز تک پایه بهتره -
Mehrsa 14
آره دارم مسائل خیلی سبز رو
بعد واسه مسائل اسید و باز و ph هیچی ازش نفهمیدم بنظرم خود خیلی سبز تک پایه بهترهGharibe Gomnam
آره خیلی سبز زیاده گویی خیلی داره ولی من کنکوراشو حل میکردم. اونا رو اگر میتونی روتین بذار شبی ۵ تا اصلا بعد کم کم تعداد و زیادو زمانو محدود کن. من کلاسی متاسفانه نمیدونم بخوام بهت معرفی کنم. -
Gharibe Gomnam
آره خیلی سبز زیاده گویی خیلی داره ولی من کنکوراشو حل میکردم. اونا رو اگر میتونی روتین بذار شبی ۵ تا اصلا بعد کم کم تعداد و زیادو زمانو محدود کن. من کلاسی متاسفانه نمیدونم بخوام بهت معرفی کنم.Mehrsa 14
مرسی ممنونم ازت
-
G Gharibe Gomnam has marked this topic as solved on
-
Mehrsa 14
مرسی ممنونم ازت