دوپینگ ماز
-
@khanoomi
به این چیزی که فرستادم دقت کن، ۵ اسفند شروعه که یه آزمون تعیین سطح جمع بندی پایه میگیره…
فرداش آزادی، باید بشینی مباحث بعدی دوپینگو بخونی و مرور کنی زیست دهم فصل یک و دو و سه و ریاضی مباحث پایه ای که تعیین کرد..مرور میکنی تا برای آزمون ۷ اسفند آماده باشی… همینطور این سیکل ادامه داره
تا پنجشنبه، که ازمون ماز برگزار میشه، همه اون چیزایی ک تو یکی دو هفته خوندی باهم تو مازِ قشنگ، آزمون میدی( نه دوپینگ)
و اینگونس که رستگار میشوید. -
@kosar-ab اها ینی باکسای سفید روزایین که آزمونه
و باکسای صورتی مباحثیه که باید بخونیم و جدن این داره میگه توی ی روز همه این مباحث بسته بشه و فرداش آزمون؟!
آدمیم تراکتور ک نیستیم ب مولا@khanoomi
بله، بنظرم برای کنکور تیر این سبک برنامه خوبه
ولی اردیبهشت نه
و اینکه مخالف این سبک جمع بندیم.. چرا؟!
چون این روش داره میگه همه این مباحثو بیا روز قبل آزمون بخون، و فردا ازمون بده
عاقلانه و اصولی ترین روش جمع بندی اینه که تو آزمون بزنی و بعد بری. سراغ مباحثی ک اشکال داری
و برطرفش کنی… -
@khanoomi
بله، بنظرم برای کنکور تیر این سبک برنامه خوبه
ولی اردیبهشت نه
و اینکه مخالف این سبک جمع بندیم.. چرا؟!
چون این روش داره میگه همه این مباحثو بیا روز قبل آزمون بخون، و فردا ازمون بده
عاقلانه و اصولی ترین روش جمع بندی اینه که تو آزمون بزنی و بعد بری. سراغ مباحثی ک اشکال داری
و برطرفش کنی… -
@kosar-ab نظر منم همینه
بشدت با برنامش مخالفم خیلی سخت عمل کرده فک کنم فقط واسه رتبه های زیر هزار نوشته شده -
@khanoomi
به این چیزی که فرستادم دقت کن، ۵ اسفند شروعه که یه آزمون تعیین سطح جمع بندی پایه میگیره…
فرداش آزادی، باید بشینی مباحث بعدی دوپینگو بخونی و مرور کنی زیست دهم فصل یک و دو و سه و ریاضی مباحث پایه ای که تعیین کرد..مرور میکنی تا برای آزمون ۷ اسفند آماده باشی… همینطور این سیکل ادامه داره
تا پنجشنبه، که ازمون ماز برگزار میشه، همه اون چیزایی ک تو یکی دو هفته خوندی باهم تو مازِ قشنگ، آزمون میدی( نه دوپینگ)
و اینگونس که رستگار میشوید. -
سلام اینجا
هر کسی نسبت به پایه درسی و خاطره چه خوب یا بد که از ماز داره نظرشو در مورد دوپینگ میگه
تنها راهنمای واقعی میتونه یه هفته اولش و خودتون باشین یا یک فرد که مطمئن هستین شرکت کرده و راضی بوده
یا انقدر شهامت داشته باشه که بگه خیلی خوب بود من عمل بش نکردم
چون برنامه به شدت سنگینه برای کسایی که هر دلیلی بیش از چند فصل انگشت شمارو مطالعه کردن -
کسی باهاش پیش رفته؟
ارزش داره
اگ میدونین لطفا بگین
سطحش چجوریه چون خودش میگه همه نکاتو مرور میکنه -
سلام اینجا
هر کسی نسبت به پایه درسی و خاطره چه خوب یا بد که از ماز داره نظرشو در مورد دوپینگ میگه
تنها راهنمای واقعی میتونه یه هفته اولش و خودتون باشین یا یک فرد که مطمئن هستین شرکت کرده و راضی بوده
یا انقدر شهامت داشته باشه که بگه خیلی خوب بود من عمل بش نکردم
چون برنامه به شدت سنگینه برای کسایی که هر دلیلی بیش از چند فصل انگشت شمارو مطالعه کردن -
Kourosh Mousavi خب برای کسی پیشنهاد میشه که سطحش خیلی خیلی عالی نیس (مثلن درصد بالای 50 60 اینا)؟
ولی مشکلش اینه خیلی زود شرو میکنه 5 اسفند خدایی تموم نکردیم مباحثو@khanoomi در دوپینگ ماز گفته است:
Kourosh Mousavi خب برای کسی پیشنهاد میشه که سطحش خیلی خیلی عالی نیس (مثلن درصد بالای 50 60 اینا)؟
ولی مشکلش اینه خیلی زود شرو میکنه 5 اسفند خدایی تموم نکردیم مباحثواگه سطحت متوسط به بالاست (که فکر می کنم هست) آزمون هاش رو بزن اگه سخت بود خیلی خوب پاسخنامه خوانی کن
-
@khanoomi در دوپینگ ماز گفته است:
ولی مشکلش اینه خیلی زود شرو میکنه 5 اسفند خدایی تموم نکردیم مباحثواگه سطحت متوسط به بالاست (که فکر می کنم هست) آزمون هاش رو بزن اگه سخت بود خیلی خوب پاسخنامه خوانی کن
Kourosh Mousavi
تشکر فراوان