ضایع ترین و پر سروصدا ترین آلارم
-
خانوم لوبیا حتمن امتحان میکنم هرچند ممکنه جن زده شم ولی ارزش داره:ok_hand_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy:
-
erfanyy اینو بذارم که با قر بیدار میشمم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
البته شوخی میکنما اینا رو نذاریا 😂😐
گوشیتو بزار یه جای دور که مجبور بشی بلند بری قطش کنی یا دیگه نهایتش بسپر یکی صدات بزنهerfanyy گوشیم میچسپونم به گوشم وضعم اینه دور باشه که 1 ظهر خدا بخاد صبمو بخیر میکنم
نمیخام به کسی بگم مامانمو خیلی اذیت کردم تا جایی پیش رفته یه بار ی لیوان آب خالی کرد روم باید خودم بیدار شم دیگ واقعن بزرگ شدم -
@f-nalist باید ب چیزی اختراع کنم از اینا هس دس ب ی جایش میزنی دیگ خودش میره منم یجوری بذارم انگشتم خورد آبه خالی شه روم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
آلارم گذاشته بودم با صدای جیغو داااااد مااااااااااااااااااااااهلینننننننننننننننننننن پاشووووووووووووو مگ نمیخاییییییییییی قبول شیییییییییی بدبخت شدیییییییی ساعت 6 شدهههههه خاک تو سرت ملتتتتتتتت الان 100 تا تستتتتتتت زدن تو هنوز تو جااااااااااتی
-
@نویسنده-کوچولو هر چی فک میکنی جوابه فقط بفرس دیگ عاجزم از این وضع
@khanoomi
[audio/O-yCLQiD8S6_-fybNHBp_Vce.mp3]فک کنم واسه اعصاب خوردی از یه دیقه به بعد مناسب باشه😂🤌
نمیدونم من عاشق این بودم ی زمانی
هنوزم جذابیتشو داره برام
دری بری زیاد میگ
خلاصه به اونا کاری نداشته باش ریتم رو بچسب😂🔥😎
ریتمش رو خیلی دوست دارم نمیدونم بزار ببینم پا میشی یا ن😂 -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
آلارم گذاشته بودم با صدای جیغو داااااد مااااااااااااااااااااااهلینننننننننننننننننننن پاشووووووووووووو مگ نمیخاییییییییییی قبول شیییییییییی بدبخت شدیییییییی ساعت 6 شدهههههه خاک تو سرت ملتتتتتتتت الان 100 تا تستتتتتتت زدن تو هنوز تو جااااااااااتی
-
@khanoomi
[audio/O-yCLQiD8S6_-fybNHBp_Vce.mp3]فک کنم واسه اعصاب خوردی از یه دیقه به بعد مناسب باشه😂🤌
نمیدونم من عاشق این بودم ی زمانی
هنوزم جذابیتشو داره برام
دری بری زیاد میگ
خلاصه به اونا کاری نداشته باش ریتم رو بچسب😂🔥😎
ریتمش رو خیلی دوست دارم نمیدونم بزار ببینم پا میشی یا ن😂@نویسنده-کوچولو عالیی میذارم با آخرین ولومم
کلن واسه فردا بچه ها هرچیو فرستادن میذارم
ولی میترسم صب ک پاشدم تو کوچه پاشم
داداشم پرتم کنه پایین خودش 10 پامیشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
erfanyy این دوسال قبل اکثرن تا 3 4 بیدار بوم دیدم یادگیرم افت کرده ولش کردم الان زود بیدار میشم خیلی بهتره چن هفته قبل 4 خودم پا میشدم ولی ی دفعه ای خوابم خیلی بد شده
-
@f-nalist باید ب چیزی اختراع کنم از اینا هس دس ب ی جایش میزنی دیگ خودش میره منم یجوری بذارم انگشتم خورد آبه خالی شه روم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@نویسنده-کوچولو عالیی میذارم با آخرین ولومم
کلن واسه فردا بچه ها هرچیو فرستادن میذارم
ولی میترسم صب ک پاشدم تو کوچه پاشم
داداشم پرتم کنه پایین خودش 10 پامیشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
-
@khanoomi
واقعا چرا ۳ ۴ بیدار میشی😑؟
تو ۷ صبح که بلند شی تا ۱۲ ۱ شب ، ۱۷ ۱۸ ساعت وقت داری:|
فارغ التحصیل هم هستی ۸ ساعتش برا خودت ۱۰ ساعت بخون ،خوابم قشنگ کامل انجام بدهerfanyy ببین اگ زود بیدار شم مثلن تا 12 ظهر 5 یا 6 ساعتو خونده باشم خیالم خیلی راحت میشه بعدش اروم میرم جلو ولی کم خونده باشم تا 12 بعدش استرس میگیرم
-
@khanoomi 😂😂😂😂
خب روحش شاد ی زمانی فک میکردم مثلا پلی کنم خیلی گنگ بنظر میام چه کارا ک نکردم😂😂
بزار نتیجه بده ما راضییم😂🔥@نویسنده-کوچولو :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
نمیدونم والا
۳ ۴ آخه چخبره:|
من برا امتحانای ترم بعضی وقتا تا ۳ ۴ میشنسم ولی خوب بیشتر دو هفته نمیشه
هنوزم چرخه خوابم بهم ریخته😐😑erfanyy حالا بذا تا اولین کنکور اینجور پیش برم بعدش ک نهایی میشه یکم اروم تر میشم الان ی خورده حریص در رسیدن به هدفم:broken_heart:
-
erfanyy حالا بذا تا اولین کنکور اینجور پیش برم بعدش ک نهایی میشه یکم اروم تر میشم الان ی خورده حریص در رسیدن به هدفم:broken_heart:
-
خانوم لوبیا حتمن امتحان میکنم هرچند ممکنه جن زده شم ولی ارزش داره:ok_hand_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy:
@khanoomi
😂😂😂