انگیزه
-
سلام. من یازدهم ریاضی هستم... راستش هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم از دهم اینجوری شدم... معلمام باعثش شدن... از طرفی میترسم که اگه همینجوری پیش برم باعث نابودی ایندم شم... راهکار بهم بدید لطفا
-
-
Kourosh Mousavi
کوروش یه دیقه میتونم بیام چت ازت در مورد منبع و ...سوال بپرسم ؟ -
Kourosh Mousavi خیلی ممنون از راهنماییتون
-
سلام. من یازدهم ریاضی هستم... راستش هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم از دهم اینجوری شدم... معلمام باعثش شدن... از طرفی میترسم که اگه همینجوری پیش برم باعث نابودی ایندم شم... راهکار بهم بدید لطفا
69ef838d24a990
هنوز خیلی زوده برا نامید شدن ، بچه🫵 -
ببین من پارسال با کلاس آنلاین آشنا نبودم
حدالمکان کم مدرسه برو ( نه اینکه اصلا نری باید بری تا شاد و پرطراوت بشی و مطالبی که خوندی برات مرور بشن )
شیمی فراهانی فوق العاده است اصلا عاشق شیمی میشی
فیزیک هم طلوعی عالیه
گاهی وقتا دبیر بد داشتن باعث میشه از یه درسی فرار بشی
ولی وقتی یه درسی رو یاد بگیری علاقه داری زیاد ازش تست بزنی و پیشرفت میکنی -
Kourosh Mousavi
مغز من
یه قسمت Spy family ببینی چی میشه
شب شده و من دارم تو سایتا مقاله میخونم که کی فصل ۳ منتشر میشه -
هیچ حرف یا کسی نمیتونه کمکت کنه باید توی وجودت احساس نیاز پیدا کنی به علاقه ای که داری و میخای شغل آیندت باشه وقتی تو وجودت احساسش کردی دیگ زمان و مکان نمیشناسی دیگ حرف کسی مهم نیس هرکاری میکنی از همه چی میزنی تا خودتو بهش برسونی.
@khanoomi
-
69ef838d24a990
آها آها بهترین روش ، استفاده از نعمت الهی به نام مادر هست
برنامه درسیت رو نشون بده ترازات رو نشون بده و سعی کن صادق باشی
دیگه کچلت میکنه
مجبورت میکنه کل برنامه ات رو قشنگگگگ اجرا کنی
اینو بچه ها تو تاپیک ترسم بهم گفتن و خب واقعا فوق العاده بود️
-
ببین من پارسال با کلاس آنلاین آشنا نبودم
حدالمکان کم مدرسه برو ( نه اینکه اصلا نری باید بری تا شاد و پرطراوت بشی و مطالبی که خوندی برات مرور بشن )
شیمی فراهانی فوق العاده است اصلا عاشق شیمی میشی
فیزیک هم طلوعی عالیه
گاهی وقتا دبیر بد داشتن باعث میشه از یه درسی فرار بشی
ولی وقتی یه درسی رو یاد بگیری علاقه داری زیاد ازش تست بزنی و پیشرفت میکنیهویججج سلام . من تام لند میبینم بهترین دبیرارو داره ی سری از فیلماش جاموندم افسردگی گرفتم ولی الان دوباره دارم شروع می کنم :)... راستش اول سالم زیاد مدرسرو می پیچوندم و نتیجه ی خوبی نگرفتم ... مدرسه با اینکه وقت کشی میکنه و معلمای خوب کم داره ولی انگیزه و رقابتو توت ایجاد میکنه ... راستی استاد اقاجانی خیلیییییییی خفنه.
-
Kourosh Mousavi
کوروش یه دیقه میتونم بیام چت ازت در مورد منبع و ...سوال بپرسم ؟@Ay در انگیزه گفته است:
Kourosh Mousavi
کوروش یه دیقه میتونم بیام چت ازت در مورد منبع و ...سوال بپرسم ؟بیا