جمعبندی درسا
-
مآهور
موج شیمی کتاب بسیار خوبیه. درسنامه های خلاصۀ ابتدای فصلش که نظیر نداره. تست هاش هم خوبه ولی مفصله...توصیه میکنم حتی اگه میرسید همۀ دو جلدش رو تموم کنین، بازم مضربی حل کنین سوالای مبحثی هر فصل رو. بعد اگه وقت موند برید سراغ بقیه مضارب باقی مونده.
فصل آزمون شیمی از لحاظ حجم کتاب مناسب تری هست. برای هر فصل 70 تا تست داره.
بستگی به نیاز هاتون و شرایطتتون داره. اگه نیاز به درسنامه دارید و تست بیشتر و وقت آزاد...موج بزن...در غیر این صورت فصل...من خودم فصل میزنم
فیزیک موج آزمون کتاب خوبیه فقط حواست باشه ویراستاری اش خوب نبوده و اشکال زیاد داره.
فصل آزمون فیزیک اما کتاب فوق العاده ای هست و من بسیار راضی ام ازشSaudade 19 0 ممنون ازتون
-
-
-
Reza-H در جمعبندی درسا گفته است:
مآهور
سلام. من خودم مشورت گرفتم میگفتن که موج آزمون یه کم از فصل آزمون پایین تره. فصل آزمون ولی خیلی خوبه.
من خودم موج آزمون رو ندیدم. اما فصل آزمون رو کار کردم به نظرم کمک می کنهReza-H در جمعبندی درسا گفته است:
مآهور
فیزیک رو هم موج آزمون کار کردم کتاب خوبیه
نسبت به بقیه نمیدونم. چون مقایسه نکردم.
ولی سوال که کردم میگفتن موج آزمون خوبه و سه سطحیممنونم درموردشون تحقیق میکنم
-
از یه طرف برای فیزیک تستای سه سطحیم تقریبا خالیه. همینو بزنم دیگه کتابی نگیرم بنظرتون؟
(هم پایه دارم هم دوازدهم)مآهور در جمعبندی درسا گفته است:
از یه طرف برای فیزیک تستای سه سطحیم تقریبا خالیه. همینو بزنم دیگه کتابی نگیرم بنظرتون؟
(هم پایه دارم هم دوازدهم)من برای جمع بندی، فصل یا موج رو تو فیزیک ترجیح میدم به سه سطحی
سه سطحی اولا ایده هاش به روز نیست، خیلی وقت پیش ویرایش شده
ثانیا همۀ مباحث رو پوشش نداده
ثالثا بیشتر تیپ های چالشی رو پوشش داده نه تیپ های روتین و نرمال کنکور -
مآهور در جمعبندی درسا گفته است:
(هم پایه دارم هم دوازدهم)من برای جمع بندی، فصل یا موج رو تو فیزیک ترجیح میدم به سه سطحی
ثالثا بیشتر تیپ های چالشی رو پوشش داده نه تیپ های روتین و نرمال کنکورSaudade 19 0 ممد اماده باش امسال فیزیک کنکور روتین نخواهد بود
-
Saudade 19 0 ممد اماده باش امسال فیزیک کنکور روتین نخواهد بود
آدمک در جمعبندی درسا گفته است:
نوستراداموسِ کی بودی تو
سه ساله دارن میگن امسال دیگه روتین نمیشه -
آدمک در جمعبندی درسا گفته است:
نوستراداموسِ کی بودی تو
سه ساله دارن میگن امسال دیگه روتین نمیشهSaudade 19 0 نوبتی ام باشه نوبت فیزیکههه
-
مآهور در جمعبندی درسا گفته است:
ثالثا بیشتر تیپ های چالشی رو پوشش داده نه تیپ های روتین و نرمال کنکورSaudade 19 0 اوهوم درسته. بازم ممنون