سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
شیمی یازدهم ، رازیانه و گشنیز!
-
دوستان ممنون میشم اینو یه نگاه بندازین که دیوونم کرده
با توجه به این شکل کتاب برای گشنیز ده تا کربن داریم
و اگه به ازای هر پیوند دوگانه هم دوتا از دوبرابر کربن ها به اضافه ی دو کم کنیم ، تعداد هیدروژن ها ۱۲ درمیاد
ولی توی اینترنت فرمول مولکولی گشنیز رو
C11H20o هست -
دوستان ممنون میشم اینو یه نگاه بندازین که دیوونم کرده
با توجه به این شکل کتاب برای گشنیز ده تا کربن داریم
و اگه به ازای هر پیوند دوگانه هم دوتا از دوبرابر کربن ها به اضافه ی دو کم کنیم ، تعداد هیدروژن ها ۱۲ درمیاد
ولی توی اینترنت فرمول مولکولی گشنیز رو
C11H20o هستNazanin Qavami
تعداد کربن ها رو بشمرید ،میشه ۱۰ تا
حالا ۲ برابر و به علاوه ۲ که میشه ۲۲
چون دو تا پیوند دوگانه داریم ۴ تا از تعداد هیدروژن ها کم میشه
پس میشه C1۰H18O