تعیین علامت دهم
-
. ._.Zahra.K marked this topic as a question on
-
سلام. در باره سوال اول: راستش نفهمیدم کجاش رو متوجه نشدید. اول که اومده ایکس رو تنها کرده و بازه ایکس رو دوی دو تا نامعادله پیدا کرده، بعد گفته شده توی صورت سوال که جواب ناتهیه! توی دستگاه ها ما همیشه اشتراک جواب ها رو در نظر میگیریم، پس اگر قرار باشه دستگاه جواب داشته باشه، باید این دو تا با هم اشتراک داشته باشن، اگر متوجه نشدید چرا باید برای اشتراک داشتن اون نا معادله رو نوشت که پاسخنامه نوشته بگید توضیح بدم، در ادامه نتیجه اون نا معادله میشه چیزی که نوشته، بعد تعیین علامت میکنیم و مقدار a به دست میاد. اگر جایی رو متوجه نشدید بگید توضیح بدم.
-

این در باره اون بخشی که نوشتید فلان چیز نمیشه. (البته حتما نیاز نبود تعیین علامت کرد، ما میخوایم عبارتمون نا مثبت باشه، ایکس به توان دو که همیشه نا منفیه، پس باید ضریبش(ایکس منهای سه) نا مثبت باشه تا عبارت منفی در بیاد، ایکس به توان دو یا مثبت میاد یا صفر، پس اگر ایکس منهای سه کوچیکتر مساوی صفر باشه همیشه ضرب اینها یا صفر میشه یا منفی. پس نتیجه میشه ایکس کوچکتر مساوی سه.
در باره تجزیه دومی هم که نمیدونم شما بودید یه روش تجزیه توضیح داده بودم یا یکی دیگه، اگر شما بودید که با همون روشی که گفتم باید پیش برید، اول اعداد معروف مثبت یک، منفی یک، دو و منفی دو رو تست کنید، عموما وقتی با اتحاد تجزیه نمیشه یکی از این ریشهها رو داره، پس فهمیدیم تجزیه یه (x+1) داره چون یکی از ریشه هاش منفی یک هست، پس با روش هرنر یا اون روشی که گفتم بقیش رو هم به دست میاریم. اگرشما نبودید که روش رو توضیح داده بودم بگید اون توضیحاتم رو بفرستم. -

این در باره اون بخشی که نوشتید فلان چیز نمیشه. (البته حتما نیاز نبود تعیین علامت کرد، ما میخوایم عبارتمون نا مثبت باشه، ایکس به توان دو که همیشه نا منفیه، پس باید ضریبش(ایکس منهای سه) نا مثبت باشه تا عبارت منفی در بیاد، ایکس به توان دو یا مثبت میاد یا صفر، پس اگر ایکس منهای سه کوچیکتر مساوی صفر باشه همیشه ضرب اینها یا صفر میشه یا منفی. پس نتیجه میشه ایکس کوچکتر مساوی سه.
در باره تجزیه دومی هم که نمیدونم شما بودید یه روش تجزیه توضیح داده بودم یا یکی دیگه، اگر شما بودید که با همون روشی که گفتم باید پیش برید، اول اعداد معروف مثبت یک، منفی یک، دو و منفی دو رو تست کنید، عموما وقتی با اتحاد تجزیه نمیشه یکی از این ریشهها رو داره، پس فهمیدیم تجزیه یه (x+1) داره چون یکی از ریشه هاش منفی یک هست، پس با روش هرنر یا اون روشی که گفتم بقیش رو هم به دست میاریم. اگرشما نبودید که روش رو توضیح داده بودم بگید اون توضیحاتم رو بفرستم. -
@Comrade_Bayat
چرا خودم بودم
و دقیقا با همون روش امتحان کردم ولی نتونستم درست تجزیه کنم 🥲 -
@_-Zahra-K تمرین، تمرین، تمرین، تمرین.
تا جایی که متوجه شدم الان دهم هستید، و اینکه از الان دارید تست کار میکنید و ... واقعا خوبه و نگران اشتباهات و ... نباشید، همین اشتباهات و نتونستن ها باعث رشد و پیشرفت میشه -
. ._.Zahra.K has marked this topic as solved on
-
@Comrade_Bayat
ممنونمم🙏🏻