سوال ریاضی براکت ازمون مدارس برتر
-
سلام دوستان .. بنظرتون تو این سوال نباید 15- رو درنظر نرگفت ؟ چون توی خود پاسخنامه گفته براکت جمعشون بین بازه بسته 13- و باز 15- ؟؟

-
سلام و درود
ببینید چون به ما براکت منفی x y رو داده وقتی نامعادله رو تشکیل میدیم و میخوایم x y رو بدست بیاریم در منفی ضرب میشه و بزرگتر مساوی میشه کوچک تر مساوی(اگر تو منفی ضرب کنی علامت نامعادله هم تغییر میکنه) -
سلام و درود
ببینید چون به ما براکت منفی x y رو داده وقتی نامعادله رو تشکیل میدیم و میخوایم x y رو بدست بیاریم در منفی ضرب میشه و بزرگتر مساوی میشه کوچک تر مساوی(اگر تو منفی ضرب کنی علامت نامعادله هم تغییر میکنه)@O-P-S اره درسته من مشکلی با اون مورد ندارم . طبق جواب پاسخنامه که گفته x + y بین بازه 13- بسته تا 15- باز هستش خب اگر براکت این بازه رو بگیریم تنها اعدادی که توش میمونه فقط 13- و 14- هستن ... اما چرا پاسخنامه 15- رو هم درست درنظر گرفته نمیفهمم . چون برای 13- علامت کوچکتر مساوی گذاشته اما برای 15- فقط بزرگتر گذاشته
-
@O-P-S اره درسته من مشکلی با اون مورد ندارم . طبق جواب پاسخنامه که گفته x + y بین بازه 13- بسته تا 15- باز هستش خب اگر براکت این بازه رو بگیریم تنها اعدادی که توش میمونه فقط 13- و 14- هستن ... اما چرا پاسخنامه 15- رو هم درست درنظر گرفته نمیفهمم . چون برای 13- علامت کوچکتر مساوی گذاشته اما برای 15- فقط بزرگتر گذاشته
sALeH-_- خب دیگه داداش گلم منفی 15 جزو بازه نیست اما تو برد هست، مثلامنفی 14.9 میشه منفی 15،ما تو دامنه نداریم ولی تو برد داریم
-
اگر متوجه نشدید،براکت عدد صحیح کوچک تر قبل از خودش رو به ما تحویل میده،بین بازه منفی 15 و منفی 14(جفتشون باز) عدد حاصل میشه منفی 15(عدد کوچک تر)
نموداری هم بخواب بگم تو بازه 15- تا 14- جواب براکت میشه 15- -
اگر متوجه نشدید،براکت عدد صحیح کوچک تر قبل از خودش رو به ما تحویل میده،بین بازه منفی 15 و منفی 14(جفتشون باز) عدد حاصل میشه منفی 15(عدد کوچک تر)
نموداری هم بخواب بگم تو بازه 15- تا 14- جواب براکت میشه 15-@O-P-S اوکی ممنون متوجه شدم .. مرسی از راهنماییت🙏💕
-
sALeH-_- خواهش