خواب...خواهشا پاسخ بدید
-
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
اونم اینه که نمیدونم ظهرا خوابمو چطور کنترل کنم
سر ساعت بیدار نمیشم از طرفیم وقتی دیر که بلند میشم یجور گیج و منگم یه سردرد میگرم که نمیشه درس بخونم
حتی اگه بخوام نخوابمم نمیشه اونوقت هم درس اون ساعتو از خستگی نمیفهمم هم شب زود خوابم میبره
دیگه کلافه شدم
اگه نظرو پیشنهادی دارید لطفا مطرح کنید شاید با نظریکی از شماها بتونم به نتیجه ای برسم -
-
-
@9d-sf-r
12 -
@9d-sf-r
12SAHAR_BANOO خب بعد ازظهرا چقد میخوابی؟؟ مدرسه میری؟؟
-
منم دقیقا اینجوریم .
من وقتی خیلی خوابم میاد هدفون میزارم فقط چشمام و میبندم .وقتی هدفون تو گوشم باشه خوابم نمیبره واسه همین فقط چشمام و استراحت میدم .
ولی اگه بتونی حداقل دوساعت بخوابی ولی شب دیر بخوابی و صبح زود بلند شی خیلی خوب میشهAgrin
ممنون از پیشنهادت
لطف کردی -
SAHAR_BANOO خب بعد ازظهرا چقد میخوابی؟؟ مدرسه میری؟؟
@9d-sf-r
نه
1:30/2ساعت -
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
سر ساعت بیدار نمیشم از طرفیم وقتی دیر که بلند میشم یجور گیج و منگم یه سردرد میگرم که نمیشه درس بخونم
حتی اگه بخوام نخوابمم نمیشه اونوقت هم درس اون ساعتو از خستگی نمیفهمم هم شب زود خوابم میبره
دیگه کلافه شدم
اگه نظرو پیشنهادی دارید لطفا مطرح کنید شاید با نظریکی از شماها بتونم به نتیجه ای برسمSAHAR_BANOO شما ساعت 10 یه فنجون کافی یا قهوه بخور ظهر خوابتون نمیبره بعد شبم ساعت 9:30 به رخت خواب برید راس ساعت 6 بیدار میشید بدون خستگی و اینکه این منوالو تا 21 روز انجام بدید تا خوابتون تنظیم بشه
-
SAHAR_BANOO شما ساعت 10 یه فنجون کافی یا قهوه بخور ظهر خوابتون نمیبره بعد شبم ساعت 9:30 به رخت خواب برید راس ساعت 6 بیدار میشید بدون خستگی و اینکه این منوالو تا 21 روز انجام بدید تا خوابتون تنظیم بشه
barghamadi سلام موافقم. بهترین راه حل همینه
-
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
دیگه کلافه شدم
اگه نظرو پیشنهادی دارید لطفا مطرح کنید شاید با نظریکی از شماها بتونم به نتیجه ای برسمSAHAR_BANOO سلام. خوابِ ظهر به نظرِ من باید باشه حتما! خیلی ها هستن که میخوان ظهر نخوابن در عوض تا نیمه شب بیدار بمونن و از طرفی صبح هم زود بیدار شن!! این اصلا منطقی و عملی نیست. اگه هم باشه خیلی آسیب میزنه. من خودم اینجوریم که ظهر بدونِ کوک کردنِ ساعت یا آلارمِ گوشی میخوابم و بعد از یک و نیم یا دو ساعت بیدار میشم. مطمئنا شما هم که ظهر میخوابی بیشتر از 2ساعت نمیشه مدتِ خوابت. برایِ حلِ مشکلت خوابِ ظهر رو نگیر از خودت به جاش ببین چطوری میتونی اون خستگیِ بعد از خواب رو از بین ببری؟ خب طبیعیه که بعدش یه مقدار بی حال باشی! میتونی مثلا صورتت رو بشوری, یه دونه موسیقی گوش بدی,یه چیزی بخوری,یه کم قدم بزنی تا حالت خوب شه...ولی مراقب باش بیشتر از یه ربع ساعت ازت وقت نگیره این کارا. بعدش میبینی که کلی انرژیِ سِیو شده داری و اتفاقا میتونی یه درسِ محاسباتی بذاری توی برنامه ت. شب هم که شد حداکثر تا ساعتِ 12 بیدار بمون و بعد بخواب. صبح هم مطمئن باش خیلی زود بیدار میشی. من برای بیدار شدنِ صبح مشکل دارم برایِ همین آلارم میذارم و ساعتِ 6 بیدار میشم. اصلا هم فکر نکن اون خوابِ ظهر تو رو از بقیه عقب میندازه!! نه! به هیچ وجه چون تو خوابیدی و کیفیتِ مطالعه ت میره بالا. و ضمنا میزانِ مطالعه ی مفیدت بیشتر میشه
موفق باشی -
دوستان عزیز من یک سری وویسهایی در مورد خواب، تغذیه، و تنظیم اینها در یک کانال تلگرامی گذاشتم. آیا اجازه هست من این کانال رو معرفی کنم خدمت دوستان؟
admin
administrators -
دوستان عزیز من یک سری وویسهایی در مورد خواب، تغذیه، و تنظیم اینها در یک کانال تلگرامی گذاشتم. آیا اجازه هست من این کانال رو معرفی کنم خدمت دوستان؟
admin
administrators -
بسیار عالی، قابلیت آپلود وویس هست؟
-
VictorKeke
نه !
می تونید فایل هاتون رو همین جا آپلود کنید@m-an
ادمین ببخشید مزاحم میشم باز، از گوشی امکان آپلود فایل هست؟
حجم فایل حدود 30 مگابایت هست. -
@m-an
حجم فایل حدود 30 مگابایت هست.VictorKeke امتحان کن
-
VictorKeke امتحان کن
barghamadi
4 مگابایت سقف آپلود هست -
@m-an
حجم فایل حدود 30 مگابایت هست. -
دوستان عزیز من در یک تاپیک جداگونه وویس رو آپلود کردم.
لینک تاپیک -
پری ب من میگه
پاشو ی دوش 5دیقه بگیر