تنظیم تغذیه و خواب
-
سلام خدمت همه دوستان آلایی عزیز
در این فایل صوتی در مورد تنظیم تغذیه و خواب یک سری نکاتی رو گفتم که از مطالعات قبلی و تجاربات خودم کسب کردم.
این مشکلات رو خیلی از ماها داریم یا داشتیم. امیدوارم بتونم ذره ای مشکلات شما رو حل کنم.
لازم است تکرار کنم که بنده متخصص این زمینه نیستم، بلکه بر اساس مطالعات قبلی خودم از مراجع مختلف و تجاربی که داشتم این موارد رو گفتم.
SAHAR_BANOO
barghamadi
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
دانلود فایل صوتی تنظیم تغذیه و خواب-ویکتور ککه -
اگر هرگونه مشکلی در دانلود فایل وجود داشت، یا سوال خاصی داشتید، خوشحال میشم در حد امکان بتونم پاسخگو باشم.
-
اگر هرگونه مشکلی در دانلود فایل وجود داشت، یا سوال خاصی داشتید، خوشحال میشم در حد امکان بتونم پاسخگو باشم.
VictorKeke
ممنون -
VictorKeke
ممنونSAHAR_BANOO
امیدوارم مفید واقع بشه.
خواهش میکنم. -
ممنون خیلی خوب بود من ساعت خوابم خیلی بده حدودای ۲ و ۳ شب میخوابم صبحم حدود ۸ بیدار میشم ولی چون شب خوب نخابیدم بعدازظهرم مجبورم بخابم و واقعا روی ساعتای درسیم تاثیر بدی داشته من هم فارغ التحصیلم ولی چون خانه دارم و شبا همسرم دیر میاد خونه نمیتونم ۱۰ بخابم
-
ممنون خیلی خوب بود من ساعت خوابم خیلی بده حدودای ۲ و ۳ شب میخوابم صبحم حدود ۸ بیدار میشم ولی چون شب خوب نخابیدم بعدازظهرم مجبورم بخابم و واقعا روی ساعتای درسیم تاثیر بدی داشته من هم فارغ التحصیلم ولی چون خانه دارم و شبا همسرم دیر میاد خونه نمیتونم ۱۰ بخابم
mina071
تو وویس هم گفتم اختمال داره فردی به دلایلی نتونه این ساعت خوابی رو رعایت بکنه.
در هر صورت موردی که شما دارید استثنا هست، و خب مسئله رو لاینحل نمیکنه.
پیشنهادی که فقط به شما دارم اینه که ساعات خواب نیم روزی رو در بازه های نیم ساعته پخش بکنید. تا سردرد و کسالت اذیتتون نکنه. اینطوری انرژیتون دائما زیاد خواهد بود. بازه های یک ربعی الی نیم ساعته، اگر ممکن بود عالی میشه. -
mina071
امیدوارم بهترینا اتفاق بیفته براتون.
خیلی راحت میتونید ساعات مطالعه و خواب رو به صورت چندین ساعت مطالعه و یک ربع چرت پخش کنید. مثلا 4 ساعت مطالعه و یک ربع چرت، یا هرطور که برای شما راحته -
@romisa1234
خواهش میکنم، خوشحال میشم اگر فایده داشت براتون -
@m-an
خواهش میکنم، هر موقع از هر طریقی بتونم در خدمت همه دوستان هستم. این کوچکترین کاریه برای تشکر از آلا میتونم انجام بدم. -
باسلام،مطالب رجالب وآموزنده ای بود.تشکرازدوست عزیز وآلای بی نظیر
-
باسلام،مطالب رجالب وآموزنده ای بود.تشکرازدوست عزیز وآلای بی نظیر
rezahashemi
خواهش میکنم، به امید موفقیت دوستات -
rezahashemi
خواهش میکنم، به امید موفقیت دوستاتVictorKeke
اصلاح میکنم، به امید موفقیت دوستان* -
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
شنیدنش توصیه میشه
تشکر از دوستی که معرفی کرد(: -
خیلی ممنون مطلب اموزنده ای بود از امشب امتحان میکنم امیدوارم جواب بده
-
سلام خدمت همه دوستان آلایی عزیز
در این فایل صوتی در مورد تنظیم تغذیه و خواب یک سری نکاتی رو گفتم که از مطالعات قبلی و تجاربات خودم کسب کردم.
این مشکلات رو خیلی از ماها داریم یا داشتیم. امیدوارم بتونم ذره ای مشکلات شما رو حل کنم.
لازم است تکرار کنم که بنده متخصص این زمینه نیستم، بلکه بر اساس مطالعات قبلی خودم از مراجع مختلف و تجاربی که داشتم این موارد رو گفتم.
SAHAR_BANOO
barghamadi
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
دانلود فایل صوتی تنظیم تغذیه و خواب-ویکتور ککهVictorKeke @سما-نویدفر