توان های گویا
-
سلام خوبید
ببخشید من یه مشکلی پیدا کردم در این دو تا سوال میشه کمکم کنید
قبلا هم فرستادم ولی هنوز برام مبهم
در سوال اول کتاب اومده اول توان پرانتز داخلی رو حساب کرده بعد داخل پرانتز رو جمع کرده
ولی تو سوال 95اول جمع کرده بعد توان رو حساب کرده
چرا واقعا مگه نباید اول داخل پرانتز حساب بشه بعد مثلا توان
خواهش میکنم کمکم کنید 🥺
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
سلام خوبید
ببخشید من یه مشکلی پیدا کردم در این دو تا سوال میشه کمکم کنید
قبلا هم فرستادم ولی هنوز برام مبهم
در سوال اول کتاب اومده اول توان پرانتز داخلی رو حساب کرده بعد داخل پرانتز رو جمع کرده
ولی تو سوال 95اول جمع کرده بعد توان رو حساب کرده
چرا واقعا مگه نباید اول داخل پرانتز حساب بشه بعد مثلا توان
خواهش میکنم کمکم کنید 🥺
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیاForuzan Taheri
سلام تو سوال اول اینکه از داخل شروع کنین یا خارج مهم نیس فقط اون بخشی مهم هست که وقتی عددی رو زیر رادیکال میبرین به توان فرجه برسونین و فرجه های متوالی رو در هم ضرب کنین
اگه باز هم بخشی مبهم بود بگین توضیح بدم -
Foruzan Taheri
سلام تو سوال اول اینکه از داخل شروع کنین یا خارج مهم نیس فقط اون بخشی مهم هست که وقتی عددی رو زیر رادیکال میبرین به توان فرجه برسونین و فرجه های متوالی رو در هم ضرب کنین
اگه باز هم بخشی مبهم بود بگین توضیح بدمMo Hr آخه اگه اینطوری انجام نشه به جواب نمیرسیم
-
Foruzan Taheri
اگه باز هم بخشی مبهم بود بگین توضیح بدمMo Hr خیلی ممنونم 🥰
-
Foruzan Taheri
اگه باز هم بخشی مبهم بود بگین توضیح بدمMo Hr بعد تو سوال 95هم مهم نیس یعنی
-
Mo Hr بعد تو سوال 95هم مهم نیس یعنی
Foruzan Taheri اگه میخواین اونم حل کنم
-
Foruzan Taheri اگه میخواین اونم حل کنم
Mo Hr ممنون میشم
-
Mo Hr ممنون میشم
-
Mo Hr چه قشنگ من خودم زجر دادم که مثل کتاب حل کنم برام جالبه که تو کتاب اصلا شبیه هم نیس انگار با توجه به جواب حل میکنه
خیلی ممنونم که وقت گذاشتید خیلی مهربونید 🥰 -
Mo Hr چه قشنگ من خودم زجر دادم که مثل کتاب حل کنم برام جالبه که تو کتاب اصلا شبیه هم نیس انگار با توجه به جواب حل میکنه
خیلی ممنونم که وقت گذاشتید خیلی مهربونید 🥰Foruzan Taheri خواهش میکنم کوچیک ترین کاریه که از دستم بر میاد
-
Foruzan Taheri خواهش میکنم کوچیک ترین کاریه که از دستم بر میاد
Mo Hr 🥰🥰🥰