ترمودینامیک و محلولها
-
سلام دوستان
من میخوام برا ترمودینامیک و محلولها فیلمای کلاس کنکور اقای اقاجانی رو ببینم به نظرتون این فیلما واقعا صفرتاصد ترمو و محلولها هستند یا نه؟؟؟؟؟؟؟@m-bahrami1378 مهندس اقاجانی کارشون عالیه ولی من خودم ندیدم ، درضمن فک کنم ترمودینامیک و محلول تو فیلمای صفرتا صد نباشن و باید از فیلمای کلاس کنکور سالای پیش استفاده کنید
-
@m-bahrami1378 مهندس اقاجانی کارشون عالیه ولی من خودم ندیدم ، درضمن فک کنم ترمودینامیک و محلول تو فیلمای صفرتا صد نباشن و باید از فیلمای کلاس کنکور سالای پیش استفاده کنید
@mahdis127 اره همینطوره ولی الان که دانلود کردم میخوام ببینم فک میکنم فیلما قاطی پاتیه مثلا به نظرم فیلما به طور نامنظم تو سایت قرار گرفته و یا اینکه قسمت اولش اصلا به نظرم نیست ای کاش یکی بود که بهم شفاف سازی میکرد شما که میگید ندیدی ولی ممنون از پاسخگوییتون
-
سلام دوستان
من میخوام برا ترمودینامیک و محلولها فیلمای کلاس کنکور اقای اقاجانی رو ببینم به نظرتون این فیلما واقعا صفرتاصد ترمو و محلولها هستند یا نه؟؟؟؟؟؟؟@m-bahrami1378 در ترمودینامیک و محلولها گفته است:
سلام دوستان
من میخوام برا ترمودینامیک و محلولها فیلمای کلاس کنکور اقای اقاجانی رو ببینم به نظرتون این فیلما واقعا صفرتاصد ترمو و محلولها هستند یا نه؟؟؟؟؟؟؟سلام من فیلم زیاد نمیبینم ولی مهم ترین توصیم اینه که کاری نکن بعد یه مدت ببینی با هر منبعی میخوندی نتیجه میگرفتی ولی اصلا شروع نکن.....در مورد منابعت هم بگم که ببین با کدوم یکی از اساتید راحت هستی اونو انتخاب کن....ولی زیاد منبع و اطلاعات دور خودت جمع نکن.....موفق باشی دوست عزیز....من زیاد نظر اینا نمیدم تو الا چون اون چیزی که فکر میکنم به صلاح مخاطب هستش رو میگم....نه اون چیزی که مخاطبم دوست داره بشنوه....موفق باشیم و باشید.....راستی داداش من خودم در شیمی ۳ از گاج استفاده میکنم و شدیدا علاقه مندم به شیمی ۳ گاج donya bivafa
-
@m-bahrami1378 در ترمودینامیک و محلولها گفته است:
سلام دوستان
من میخوام برا ترمودینامیک و محلولها فیلمای کلاس کنکور اقای اقاجانی رو ببینم به نظرتون این فیلما واقعا صفرتاصد ترمو و محلولها هستند یا نه؟؟؟؟؟؟؟سلام من فیلم زیاد نمیبینم ولی مهم ترین توصیم اینه که کاری نکن بعد یه مدت ببینی با هر منبعی میخوندی نتیجه میگرفتی ولی اصلا شروع نکن.....در مورد منابعت هم بگم که ببین با کدوم یکی از اساتید راحت هستی اونو انتخاب کن....ولی زیاد منبع و اطلاعات دور خودت جمع نکن.....موفق باشی دوست عزیز....من زیاد نظر اینا نمیدم تو الا چون اون چیزی که فکر میکنم به صلاح مخاطب هستش رو میگم....نه اون چیزی که مخاطبم دوست داره بشنوه....موفق باشیم و باشید.....راستی داداش من خودم در شیمی ۳ از گاج استفاده میکنم و شدیدا علاقه مندم به شیمی ۳ گاج donya bivafa