کنکور اردیبهشت
-
سلام دوستان از الان تا کنکور اردیبهشت باید چیکار کنم من الان میخوام درس هارو یکبار دیگه بخونم فکر میکنم فراموش کردم برنامم چطور باشه تا آخر اسفند و بعد از اون در نوروز ممنون از راهنماییتون
-
msoq-sharif
@Hamid-s
ایشون بهتر میتونن راهنماییتون کنند
ولی این حس شما کاذبه الان همه این حس رو دارند حتی خودم فک میکنم نصف بیشتر جزوه ها و ... یادم رفته
وقتی بخایی از اول بخونی نه وقتشو داری و نه میتونی کیفیتو حفظ کنی و اصلن درست نیست بهترین کار بنظر من البته اینه که تا ی بازه ای از اسفند برای خودت مشخص کنی که پیشروی داشته باشی بعدش با ی جم بندی خفن کارو تموم کنی
دوباره خوندن اصلن درست نیست. -
msoq-sharif
@Hamid-s
ولی این حس شما کاذبه الان همه این حس رو دارند حتی خودم فک میکنم نصف بیشتر جزوه ها و ... یادم رفته
وقتی بخایی از اول بخونی نه وقتشو داری و نه میتونی کیفیتو حفظ کنی و اصلن درست نیست بهترین کار بنظر من البته اینه که تا ی بازه ای از اسفند برای خودت مشخص کنی که پیشروی داشته باشی بعدش با ی جم بندی خفن کارو تموم کنی
دوباره خوندن اصلن درست نیست.@khanoomi ممنونم اما تا پیایان اسفند اگر تموم نشد چی؟ من زیست رو بیشتر فراموش می کنم. ایشون کی هستن که میتونن راهنمایی کنن؟
-
msoq-sharif
@Hamid-s
دوباره خوندن اصلن درست نیست.@khanoomi خوبه که یه مشاور تو این مدت داشته باشم چون من نمیدونم چطور پیش برم خیلی بازه حساسی هم هست
-
@khanoomi ممنونم اما تا پیایان اسفند اگر تموم نشد چی؟ من زیست رو بیشتر فراموش می کنم. ایشون کی هستن که میتونن راهنمایی کنن؟
msoq sharif
خواهش میکنم
ایشون کسی هست که میتونه کمکت کنه
اگر دوازدهم هستی طبیعیه ک تموم نکنی
اگرم فارغ هستی بازم طبیعیه
منم خودم هدفم اردیبهشته ولی بازم ی سری مطالبم میمونه ترجیحم اینه 80 درصد مطالبو با تسلط 100 درصد ببندم تا برعکسش. -
msoq sharif
خواهش میکنم
ایشون کسی هست که میتونه کمکت کنه
اگر دوازدهم هستی طبیعیه ک تموم نکنی
اگرم فارغ هستی بازم طبیعیه
منم خودم هدفم اردیبهشته ولی بازم ی سری مطالبم میمونه ترجیحم اینه 80 درصد مطالبو با تسلط 100 درصد ببندم تا برعکسش.@khanoomi شما فارغ التحصیل هستین یا دوازدهم؟ چطور میشه تو آلا خونه به یه نفر شخصی پیام داد؟
-
@khanoomi شما فارغ التحصیل هستین یا دوازدهم؟ چطور میشه تو آلا خونه به یه نفر شخصی پیام داد؟
msoq sharif
من فارغ التحصیلم
باید اعتبارت زیاد شه وگرنه نمیتونی -
سلام دوستان از الان تا کنکور اردیبهشت باید چیکار کنم من الان میخوام درس هارو یکبار دیگه بخونم فکر میکنم فراموش کردم برنامم چطور باشه تا آخر اسفند و بعد از اون در نوروز ممنون از راهنماییتون
msoq sharif سال چندمتونه؟ میتونم اگر سوال درسی داشتم از شما بپرسم همینحا بهم جواب بدید؟
-
msoq sharif سال چندمتونه؟ میتونم اگر سوال درسی داشتم از شما بپرسم همینحا بهم جواب بدید؟
msoq sharif
من پیشکسوتم
سال سوممه
بله درخدمتم اگه جوابشو بدونم حتمن -
msoq sharif
من پیشکسوتم
سال سوممه
بله درخدمتم اگه جوابشو بدونم حتمن@khanoomi ممنونم
-
msoq sharif در کنکور اردیبهشت گفته است:
سلام
این حسا واقعا کاذبه
و خب درسی مثل زیست صددرصد نیاز ب مرور داره
اگه درسی نرسیدین تموم کنین ک پیشروی با جمع بندی داشته باشین
اگه تموم کردین ک با جمع بندی و آزمون زیاد مرور میشه