هورمون ها
-
دوستان هورمون T3 و T4 چون میزان گلیکولیز رو افزایش میده باعث میشه قند خون کم بشه و قند خون در کبد و ماهیچه ها بره اما این هورمون ها روی کدوم اندام تاثیر میزارن روی کبد یا ماهیچه یا سلول؟ و به خاطر کاهش قند خون و افزایش اون در کبد و ... میزان ترشح گلوکاگون بالا میره اما سوال دومم این هست که میزان انسولین چی ؟خو سوال گفته انسولین تغییر نمیکنه چون حتی قند خون کم شده اما استدلال من این هست این انسولین بوده که باعث شده قند خون مجدد در کبد و ماهیچه بره چون میزان گلیکولیز زیاد شده و کبد مجددا به قند خون نیاز داره نظر شما چیه
-
دوستان هورمون T3 و T4 چون میزان گلیکولیز رو افزایش میده باعث میشه قند خون کم بشه و قند خون در کبد و ماهیچه ها بره اما این هورمون ها روی کدوم اندام تاثیر میزارن روی کبد یا ماهیچه یا سلول؟ و به خاطر کاهش قند خون و افزایش اون در کبد و ... میزان ترشح گلوکاگون بالا میره اما سوال دومم این هست که میزان انسولین چی ؟خو سوال گفته انسولین تغییر نمیکنه چون حتی قند خون کم شده اما استدلال من این هست این انسولین بوده که باعث شده قند خون مجدد در کبد و ماهیچه بره چون میزان گلیکولیز زیاد شده و کبد مجددا به قند خون نیاز داره نظر شما چیه
msoq sharif
در مورد سوال اولتون،خب T3و T4 جفتشون روی همه یاخته های زنده اثر میزارن
راستش منظور سوال دومتون رو متوجه نشدم -
ولی خب اگه انسولین زیاد باشه بعد یه مدت با بازخورد منفی مقدارش کم میشه چون باعث کاهش قند خون شده
-
msoq sharif
در مورد سوال اولتون،خب T3و T4 جفتشون روی همه یاخته های زنده اثر میزارن
راستش منظور سوال دومتون رو متوجه نشدمپرستو بابایی یعنی روی هر سه سلول ها، کبد و ماهیچه؟ در اصل میخواستم بدونم گلیکولیز در کجا اتفاق میوفته؟
-
ولی خب اگه انسولین زیاد باشه بعد یه مدت با بازخورد منفی مقدارش کم میشه چون باعث کاهش قند خون شده
پرستو بابایی گفتم چون گلیگولیز تحت تاثیر این دو هورمون تیروئیدی زیاد شده بنابراین کبد یا حالا ماهیچه یا یاخنه که طبق گفته شما باید هر سه اینها باشن درسته؟ نیاز داره که مجدد قند خون یا همون گلوکر وارد کنه پس این انسولین هست که باید این وظیفه رو انجام بده و مقدارش بالا میره طبق استدلال من اما سوال گفته مقدار انسولین بالا نمیره و فقط گلوکاگن بالا مییره که میخوات گلیکوژن رو تجزیه کنه.متوجه شدید؟
-
پرستو بابایی یعنی روی هر سه سلول ها، کبد و ماهیچه؟ در اصل میخواستم بدونم گلیکولیز در کجا اتفاق میوفته؟
msoq sharif
بله درسته
هر یاخته زنده ای تنفس یاخته ای داره ،پس هر یاخته زنده گلیکولیز رو انجام میده -
پرستو بابایی گفتم چون گلیگولیز تحت تاثیر این دو هورمون تیروئیدی زیاد شده بنابراین کبد یا حالا ماهیچه یا یاخنه که طبق گفته شما باید هر سه اینها باشن درسته؟ نیاز داره که مجدد قند خون یا همون گلوکر وارد کنه پس این انسولین هست که باید این وظیفه رو انجام بده و مقدارش بالا میره طبق استدلال من اما سوال گفته مقدار انسولین بالا نمیره و فقط گلوکاگن بالا مییره که میخوات گلیکوژن رو تجزیه کنه.متوجه شدید؟
msoq sharif
ببینید ،انسولین اول قند خون رو کم می کنه و اونو توی باخته های ذخیره می کنه ،برای استفاده توی گلیکولیز
یه قسمتش هم توی کبد و ماهیچه ذخیره میشه ولی بعد از یه مدت قند خون که افت می کنه ؛حالا گلوکاگون ترشح میشه که گلیکوژن رو تجزیه کنه برای تنظیم دوباره قند خون -
msoq sharif
بله درسته
هر یاخته زنده ای تنفس یاخته ای داره ،پس هر یاخته زنده گلیکولیز رو انجام میدهپرستو بابایی ممنون پرستو جان
-
msoq sharif
بله درسته
هر یاخته زنده ای تنفس یاخته ای داره ،پس هر یاخته زنده گلیکولیز رو انجام میدهپرستو بابایی پرستو جان خب گفتم چرا؟ مسلما مگه نباید مقدار انسولین هم زیاد بشه تا که گلوکز خون رو افزایش بده اما تغییری گفته نمیکنه
-
پرستو بابایی ممنون پرستو جان
msoq sharif
خواهش می کنم -
پرستو بابایی پرستو جان خب گفتم چرا؟ مسلما مگه نباید مقدار انسولین هم زیاد بشه تا که گلوکز خون رو افزایش بده اما تغییری گفته نمیکنه
msoq sharif
نه ببینید ،انسولین کاهنده قند خونه -
msoq sharif
نه ببینید ،انسولین کاهنده قند خونهپرستو بابایی بله درسته من به این خاطر میگم که چون در اثر گلیکولیز مجددا سلول نیاز داره به گلوکز باید مقدار انسولین زیاد بشه تا بیشتر گلوکز رو به سلول انتقال بده و به قول شما گلوکز خون رو کاهش بده
-
پرستو بابایی بله درسته من به این خاطر میگم که چون در اثر گلیکولیز مجددا سلول نیاز داره به گلوکز باید مقدار انسولین زیاد بشه تا بیشتر گلوکز رو به سلول انتقال بده و به قول شما گلوکز خون رو کاهش بده
msoq sharif
سلول نیاز گلوکزش رو تامین می کنه ولی بابت این نیاز لازم نیست هر دفعه مقدار انسولین زیاد بشه .
اومم راستش نمی دونم چطوری توضیح بدم ولی اینو در نظر بگیرین که با افزایش انسولین طی یه مدت بازخوردی منفی داریم و قطعا باید مقدار انسولین کم بشه
یه چیزیم به ذهنم رسید ،مقدار انسولین کاهش پیدا می کنه ولی صفر نمیشه پس می تونه همچنان نیاز رو بر آورده کنه -
msoq sharif
سلول نیاز گلوکزش رو تامین می کنه ولی بابت این نیاز لازم نیست هر دفعه مقدار انسولین زیاد بشه .
اومم راستش نمی دونم چطوری توضیح بدم ولی اینو در نظر بگیرین که با افزایش انسولین طی یه مدت بازخوردی منفی داریم و قطعا باید مقدار انسولین کم بشه
یه چیزیم به ذهنم رسید ،مقدار انسولین کاهش پیدا می کنه ولی صفر نمیشه پس می تونه همچنان نیاز رو بر آورده کنهپرستو بابایی میشه بگی منظورت از بازخورد منفی چیه چه بازخورد منفی و همچنین داری میگی که انسولین کاهش پیدا میکنه من در حالت کلی فکر میکردم انسولین تغییر نمیکنه و گلوکاگون زیاد میشه اوکی ممنون
-
پرستو بابایی میشه بگی منظورت از بازخورد منفی چیه چه بازخورد منفی و همچنین داری میگی که انسولین کاهش پیدا میکنه من در حالت کلی فکر میکردم انسولین تغییر نمیکنه و گلوکاگون زیاد میشه اوکی ممنون
msoq sharif
شما پایه چندم هستین ؟ -
msoq sharif
شما پایه چندم هستین ؟پرستو بابایی 12 ام شما چی؟
-
پرستو بابایی میشه بگی منظورت از بازخورد منفی چیه چه بازخورد منفی و همچنین داری میگی که انسولین کاهش پیدا میکنه من در حالت کلی فکر میکردم انسولین تغییر نمیکنه و گلوکاگون زیاد میشه اوکی ممنون
msoq sharif
توی بازخورد منفی افزایش مقدار یک هورمون باعث اثراتی میشه که کاهش مقدار اون هورمون رو به دنبال داره -
msoq sharif
توی بازخورد منفی افزایش مقدار یک هورمون باعث اثراتی میشه که کاهش مقدار اون هورمون رو به دنبال دارهپرستو بابایی اگر تو کتاب ذکر شده بهم بگید اثرات بازخورد منفی چی هستن که به دنبال اون کاهش مقدار هورمون داریم
-
msoq sharif
توی بازخورد منفی افزایش مقدار یک هورمون باعث اثراتی میشه که کاهش مقدار اون هورمون رو به دنبال دارهپرستو بابایی این مورد تو صفحه آخر فصل4 گفته شده