کجای دلم بذارم!
-
alirezamoradi1 در کجای دلم بذارم! گفته است:
@dr-saraaa
واقعا این دختران خیلی خیلی حسودان هابله قبول دارم متاسفانه
... ولی قاعدتا باید اوشون رو تگ میکردین نه منو
-
@dr-saraaa برو شیرتو بخور بعد بیا!!!:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
سمانه 0 در کجای دلم بذارم! گفته است:
@dr-saraaa برو شیرتو بخور بعد بیا!!!:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
مودب باش
@M-an -
-
mohammadhassan ای بابا مگه مجبورن مدام هرپستی که گذاشته میشه نظر بدن؟!!! خوششون نیومد از کنارش رد شدن!! نظر بدن باید جوابشونم بگیرن! موندم این جماعت کی درس میخونن:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
mohammadhassan ای بابا مگه مجبورن مدام هرپستی که گذاشته میشه نظر بدن؟!!! خوششون نیومد از کنارش رد شدن!! نظر بدن باید جوابشونم بگیرن! موندم این جماعت کی درس میخونن:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
سمانه 0
با آلایی ها درست صحبت کنید !
به کسی هم ربطی نداری کی کی درس می خونه
یا چقدر فعالیت داره -
@m-an من زیاد اینجا کاری نداشتم..دو ماه پیش عضو شدم که از حکمت خدا ایمیل تایید نمیشد:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: رفتم تو بازار به برنامه آلا اعتراض کردم تازه نظرمم منتشر نکردن:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: فقط بهم ایمیل دادن که به سختی بالاخره تایید شد..اونم تلاشم برای عضویت فقط بخاطر سوال مشتقی بود که داشتم چون فارغ التحصیلم و به دبیرا دسترسی ندارم..که یه دوستی خدا خیرش بده پیدا شد جواب سوالمو داد..دیگه کاری نداشتم و از پست های بعدیمم معلومه که غیر درسی بوده..خوبه که حزبتونو مشخص میکنین آدم میدونه تکلیفش چیه. بهتر دیگه وقتم الکی اینجا گرفته نمیشه..اینو منظورم با اونایی بودش که جوابامو پیگیرن!:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اینقدر بمونن تا زیر پاشون علف سبز بشه..!!