قلمچی 25 اسفند، تنفس
-
Maaah
سلام با توجه به پاسخنامه انگار توی صورت سوال باید یه نمودار داده باشه. میشه اون رو بفرستید؟ شاید این قسمت ۲ ای که میگه قسمت نزولی نمودار باشه که بازدمه
و در کل برای دستگاه اسپیرومتر باید داخلش فوت کنیم تا بتونه حجم رو اندازه بگیره پس یه جورایی انگار با همون بازدم عادی منطقی هست اندازه گیری حجم جاری.من این دوتا نظر به ذهنم رسید -
Maaah
سلام با توجه به پاسخنامه انگار توی صورت سوال باید یه نمودار داده باشه. میشه اون رو بفرستید؟ شاید این قسمت ۲ ای که میگه قسمت نزولی نمودار باشه که بازدمه
و در کل برای دستگاه اسپیرومتر باید داخلش فوت کنیم تا بتونه حجم رو اندازه بگیره پس یه جورایی انگار با همون بازدم عادی منطقی هست اندازه گیری حجم جاری.من این دوتا نظر به ذهنم رسید -
Maaah
والا تحلیل این شکلی یه ذره عجیبه. به نظرم چون سوال نگفته حتما و الزاما پس درسته به هرحال میشه با بازدم در نظر گرفت. این نظر منه -
M Maaah marked this topic as a question on
-
M Maaah has marked this topic as solved on
-
Maaah سلام بر شما هروقت قید نگه و تست دوحالت داشته باشه که یکیش اوکی بود یکی نه باید به سمت اونی که اوکیه بری و بهش گیر ندی ... یطورایی امکان داشتن رو باید مدنظرت باشه
-
Maaah سلام بر شما هروقت قید نگه و تست دوحالت داشته باشه که یکیش اوکی بود یکی نه باید به سمت اونی که اوکیه بری و بهش گیر ندی ... یطورایی امکان داشتن رو باید مدنظرت باشه
-
@_-Reza-_ مرسی، یه سوالم پرسیدم تو گروه گزاره، گفتین حل شد، گفتم آره. یه چک میکنین بی زحمت؟ قلمچی کم سوتی میده رووم نشد تو گروه بگم، کسی که جوابمو داده ناراحت بشه 😂
Maaah عه اون شمایین 🙂😂 چشم یه چند مین دیگ میام تل 🌷
-
Maaah عه اون شمایین 🙂😂 چشم یه چند مین دیگ میام تل 🌷